Hei juuri SINÄ siellä! Lämpimästi tervetuloa matkalle Luonnon mukaan! Luonnon mukaan tarjoaa Sinulle hoitoja ja vinkkejä oman hyvinvointisi ja terveytesi parantamiseen luonnollisin keinoin. Halusitpa sitten nautiskella rentouttavista hoidoista, viihtyä samoilemassa luonnossa tai oppia kasvien ja yrttien käytöstä ravintona ja luonnonlääkkeinä, olet tullut oikeaan osoitteeseen.

Minä olen Marja, shiatsuhoitaja, yrttineuvoja ja yrttihoitaja, yrittäjä, sisällöntuottaja ja innokas luonnossa liikkuja. Yrttineuvojaksi/-hoitajaksi valmistuin Frantsilasta syksyllä 2020 ja jatkan opintoja vielä vuoden ajan tavoitteenani valmistua fytoterapeutiksi (kasvilääkintä). Lisäksi opiskelen omavaraistaloutta Savon ammattiopistossa keskittyen myös niissä opinnoissa terveysvaikutteisten kasvien kasvatukseen ja tuotteiksi jalostukseen.

Olet saattanut törmätä minuun myös Lupaus Healthin yhteydessä. Olen ollut Lupauksessa osakkaana sen perustamisesta saakka ja sieltä kumpuaa kiinnostukseni ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen. Halusin hakea siihen itselleni sopivan näkökulman ja löysin sen Frantsilasta. Aluksi opiskelin lähinnä itseäni varten, mutta hoitotyö on vienyt mukanaan ja saan siitä valtavasti iloa ja energiaa.

Shiatsun lisäksi teen kotonani sijaitsevassa ”hoitolassa” luontaishoitoja, joissa käytän kasveja ja eteerisiä öljyjä hoitojen tukena. Hoitojen lisäksi järjestän kursseja ja pidän luentoja. Olen innokas luonnossa liikkuja, keräilijä, kokeilija ja kokkaaja ja kotisivuillani vilahtelee usein myös reseptejä ja ideoita siihen, mitä kaikkea kasveista ja yrteistä voi valmistaa. Parhaita keräilypaikkoja en luonnollisestikaan paljasta, mutta parhaat patikointipaikat kylläkin. Lisäksi kulutan vapaa-aikaani kahden suomenhevoseni kanssa eli täysin karvatonta kotia en voi asiakkailleni taata, mutta tarvittaessa voin tehdä myös kotikäyntejä.

Jos haluat parantaa omaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi luonnon voimin, tervetuloa matkalle Luonnon mukaan.

marja_omakuva