Hei juuri SINÄ siellä! Lämpimästi tervetuloa matkalle Luonnon mukaan! Luonnon mukaan tarjoaa Sinulle hoitoja ja vinkkejä oman hyvinvointisi ja terveytesi parantamiseen luonnollisin keinoin. Halusitpa sitten nautiskella klassisesta hieronnasta, rentouttavista hoidoista tai yin-joogaharjoituksista, viihtyä samoilemassa luonnossa tai oppia kursseilla kasvien ja yrttien käytöstä ravintona ja luonnonlääkkeinä, olet tullut oikeaan osoitteeseen.

Minä olen Marja, shiatsu- ja akupainantaterapeutti, fytoterapeutti ja luontaishoitaja, yrttineuvoja/-hoitaja, yin-joogaohjaaja ja ikuinen opiskelija. Seuraava tavoitteeni on valmistua keväällä 2023 koulutetuksi hierojaksi. Aiemmalta koulutukseltani olen kansainvälisen markkinoinnin tradenomi ja teen myös markkinointiin ja sisällöntuotantoon liittyviä töitä, valokuvaan ja kirjoitan.

Olet saattanut törmätä minuun myös Lupaus Healthin yhteydessä. Olen ollut Lupauksessa osakkaana sen perustamisesta saakka ja sieltä kumpuaa kiinnostukseni ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen. Halusin hakea siihen itselleni sopivan näkökulman ja löysin sen Frantsilasta. Aluksi opiskelin lähinnä itseäni varten, mutta hoitotyö on vienyt mukanaan ja saan siitä valtavasti iloa ja energiaa.

Shiatsun, klassisen hieronnan ja yin-joogaohjausten lisäksi teen kotonani sijaitsevassa hoitolassa myös luontaishoitoja, joissa käytän kasveja ja eteerisiä öljyjä hoitojen tukena. Järjestän kursseja, ohjaan tyky-päiviä ja pidän luentoja. Olen innokas luonnossa liikkuja, keräilijä, kokeilija ja kokkaaja ja blogissani vilahtelee usein reseptejä ja ideoita siihen, mitä kaikkea kasveista ja yrteistä voi valmistaa. Parhaita keräilypaikkoja en luonnollisestikaan paljasta, mutta parhaat patikointipaikat kylläkin. Lisäksi kulutan vapaa-aikaani hevosteni kanssa eli täysin karvatonta kotia en voi asiakkailleni taata, mutta teen töitä myös Studio Tempon tiloissa Kuopion keskustassa muutaman päivän kuukaudessa.

Jos haluat parantaa omaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi luonnon voimin, tervetuloa matkalle Luonnon mukaan.

marja_omakuva