Minä olen Marja, shiatsuhoitaja, fytoterapiaopiskelija, yrittäjä, sisällöntuottaja ja luonnossa liikkuja. Olen innokas kokkaaja ja kokeilija, joten sivuilla vilahtelee myös villiruokareseptejä ja ideoita siihen, mitä kaikkea kasveista ja yrteistä voi valmistaa. Olet saattanut törmätä minuun myös Lupaus Healthin yhteydessä. Olen ollut Lupauksessa osakkaana sen perustamisesta saakka ja sieltä kumpuaa kiinnostukseni ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen. Halusin hakea siihen itselleni sopivan näkökulman ja löysin sen Frantsilasta, josta siis olen valmistunut shiatsuhoitajaksi ja jossa opiskelen edelleen fytoterapeutiksi ja luontaishoitajaksi. Aluksi opiskelin lähinnä itseäni varten, mutta hoitotyö on vienyt mukanaan ja saan siitä valtavasti iloa ja energiaa.

Toiminimen Luonnon mukaan perustin syksyllä 2018 asuessani vielä Helsingissä ja työskennellessäni media-alalla. Viime keväänä jätin aiemman työni, pakkasin muuttolaatikot, muutin takaisin kotiseudulleni Siilinjärvelle, aloitin uuden ammatin opiskelun ja ryhdyin yrittäjäksi. Joku saattaisi kutsua tekemääni muutosta keski-ikäisen kriisiksi, mutta itse kutsun sitä rohkeudeksi tehdä niitä asioita, joista olen kiinnostunut ja jotka tuottavat minulle suunnattomasti iloa. Ja tässä sitä nyt ollaan.

Toiminimeni puitteissa teen hoitotyön lisäksi sisällöntuotantoon ja markkinointiin liittyviä töitä. Vapaa-aikaani kulutan luonnossa liikkuen ja kahden hevosen kanssa, eli täysin karvatonta kotia en voi asiakkailleni taata, mutta tarvittaessa voin tehdä myös kotikäyntejä.

Jos haluat parantaa omaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi luonnon voimin, tervetuloa matkalle Luonnon mukaan.

marja_omakuva