Hei juuri SINÄ siellä! Lämpimästi tervetuloa matkalle Luonnon mukaan! Luonnon mukaan yrityksen takana olen minä, Marja. Palasin vuonna 2019 Helsingistä takaisin lapsuudenkotiini Toivalaan ja samoihin aikoihin syntyi yritykseni Luonnon mukaan. Joku voisi kai kutsua tätä keski-iän kriisiksi, mutta itse tykkään ajatella, että uskalsin tarttua tilaisuuteen tehdä asioita, jotka tuottavat minulle suunnattomasti iloa. Elämänmuutoksen myötä hektinen matkatyö vaihtui (hektiseen) yrittäjyyteen ja kova bisnesmaailma kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hyvinvointi on toki kulkenut mukana elämässä ja työelämässäkin, sillä olen ollut osakkaana Lupaus Health yrityksessä sen perustamisesta vuonna 2011 alkaen. Voisinkin sanoa, että Lupauksesta ja lapsuudesta saakka luonnossa liikkumisesta kumpuaa kiinnostukseni ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja luontoon ja näiden yhdistämiseen. Sopivan tavan yhdistää nämä löysin Frantsilasta. Aluksi opiskelin lähinnä itseäni varten, mutta hoitotyö on vienyt mukanaan ja saan siitä valtavasti iloa ja energiaa.

Tällä hetkellä yritykseni palvelut koostuvat klassisesta/mobilisoivasta hieronnasta, shiatsusta, erilaisista rentouttavista hoidoista, joogaohjauksista sekä sointukylyvistä ja äänimaljahoidoista. Ohjaan myös erilaisia hyvinvointiin ja villiyrtteihin liittyviä kursseja ja tyky-ja virkistyspäiviä, samoilen ja retkeilen luonnossa ja kirjoitan blogiin vinkkejä retkeilystä ja kasvien ja yrttien käytöstä ravintona ja luonnonlääkkeinä. Olen viime vuosina suorittanut seuraavat työtäni tulevat koulutukset:

  • Shiatsuhoitaja 1/2020
  • Aromaterapian peruskurssi 9/2020
  • Yrttineuvoja/-hoitaja 11/2020
  • Omavaraistalouden opinnot 8/2021 (puutarha-alan perustutkinnon osa), SAKKY
  • Yin-joogaohjaaja 12/2021
  • Fytoterapeutti (kasvilääkintä), luontaishoitaja 4/2022
  • Shiatsu- ja akupainantaterapeutti 7/2022
  • Yin yang joogaohjaaja 3/2023
  • Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja 3/2023
  • Koulutettu hieroja 5/2023, SAKKY, Savon Ammattiopisto

Aiemmalta koulutukseltani olen kansainvälisen markkinoinnin tradenomi ja teen myös markkinointiin ja sisällöntuotantoon liittyviä töitä, valokuvaan ja kirjoitan.

Töitä teen kotona Toivalassa sekä Studio Tempon tiloissa Kuopion keskustassa muutaman päivän kuukaudessa. Koska vietän vapaa-aikani pitkälti hevosteni kanssa, en voi taata asiakkailleni täysin karvatonta tilaa. Kovin allergisten kannattaakin varata aika Tempolle.

Jos olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, haluat hetkeksi rentoutumaan, etsit ohjelmaa tyky- tai virkistyspäivään, haluat oppia lisää villiyrteistä tai lisätä liikkuvuutta joogamatolla, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Halutessasi ota rohkeasti yhteyttä, parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla tai tekstiviestillä, sillä en pysty aina hoitoja tehdessä vastaamaan puhelimeen. Lämpimästi tervetuloa matkalle Luonnon mukaan!