LUONTAISHOIDOT

Luontaishoidot sopivat erinomaisesti sinulle, joka kaipaat rentouttavaa hetkeä!
Hieronnan ja shiatsun ohella teen erilaisia luontaishoitoja, joissa voidaan käyttää apuna myös fytoterapiaa eli kasvilääkintää. Se on tuhansia vuosituhansia vanha lääkintämuoto, joka hyödyntää kasveja ja yrttejä mm. aromaterapiassa, hoitavissa öljyissä, kukkatippoina, kylvyissä, kääreinä ja pakkauksina. Kasvien lisäksi hoidoissa käytetään/voidaan käyttää akupainantaa, hierontaa, kuumia kiviä, lämpötyynyjä ja gua sha kampoja ja rollereita. Voit suunnitella myös itse oman hoitosi yhdistelemällä eri hoitomuotoja (räätälöityhoito).

Luontaishoidot ovat pääosin rentouttavia hoitoja. Esimerkiksi ayurvedinen pää- ja kasvohieronta ja gua sha kasvohoito sopivat hyvin myös kirkastamaan ja virkistämään kasvojen ilmettä, rentouttava hoito pehmentää pakkauksineen jalkojen ihoa ja aromahieronta hellii ja hoivaa kaikkia aisteja. Kuumakivihieronnalla ja yrttinyyttihieronnalla taas saadaan lehoon lämpöä ja nyytit lämpimässä öljyssä hauduttaen hierontaan tueksi kasvien elinvoima ja vaikutukset. Vinkkejä hoidon valintaan löydät täältä >>

Tutustu hoitoihin ja tee ajanvaraus >> täällä

Luontaishoidot esteitä ovat infektiot ja kuume, ihosairaudet, akuutit vammat ja nivelsairaudet, allergiat ja astma (ei rasitus), epilepsia, korkea verenpaine, munuaissairaudet, sydän- ja verisuoniperäiset sairaudet, syöpä, akne-, antibiootti- ja homeopaattinen lääkitys sekä aroma-, kuumakivi- ja yrttinyyttihieronnassa raskaus. Lämmittävissä hoidoissa hoidon este ovat myös sairaudet, joissa lämmönsietokyky on heikentynyt kokonaan tai paikallisesti, Hoitoja ei tehdä päihteiden vaikutuksen alaisena olevalle.