KLASSINEN HIERONTA


Klassinen hieronta on perinteikäs ja yleisin hierontamuoto, jota käytetään lihasjännitysten ja lihaksiston kiputilojen hoitamiseen. Hierontaa käytetään lisäksi rentoutumiseen ja lihasten ennaltaehkäisevään huoltoon. Hieronnassa voidaan käyttää erilaisia tekniikoita esim.mobilisointia ja tarvittaessa apuvälineinä esim. faskiarautaa tai kylmä-/lämpöpakkauksia. Hieronnan ansiosta verenkierto, kudosten aineenvaihduntaa ja nestekierto vilkastuvat. Hieronta sopii kaikenikäisille, eikä raskaus ole myöskään hieronnan este. Akuuteissa ongelmissa suosittelen hierontaa sarjahoitona esim. 3 x sarja, jolloin hieronnasta on enemmän hyötyä kuin kertakäynnistä.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi toukokuussa 2023. Oma tyylini hieroa on asiakkaiden sanoin “rauhallinen ja lempeän tehokas”. Klassinen hieronta saa tuntua, mutta se ei saa aiheuttaa kipua. Liian voimakas hieronta saa lihakset jännittymään, jolloin hyöty jää vähäisemmäksi.

Hieronnan esteitä (kontraindikaatioita) ovat huonontunut verenkierto raajoissa, ihoinfektiot, kasvaimet ja syöpä, laskimotukokset (2 kk varoaika), tunnottomuus, tuoreet vammat (n. 3 pv varoaika), verenvuototauti eli hemofilia, yleiset tulehdustilat (nuha-kuume jne.). Hierontaa ei tehdä myöskään alkoholin, huumeiden tai voimakkaan lääkityksen alaisena oleville. HUOM! Esim. noidannuolta ei voi hieroa noidannuolen iskiessä, hieronta voi pahentaa tilannetta.

Hieronnassa maksuvälineenä käyvät myös hyvinvointiedut:

Maksu yllä mainituilla hyvinvointieduilla, käteisellä tai pankkikortilla hoidon yhteydessä. Tee ajanvaraus täällä tai jos haluat miettiä yhdessä sinulle sopivaa hoitoa, ota rohkeasti yhteyttä marja (@) luonnonmukaan.fi