Hinnasto -sivulta löydät kaikki hoidot ja niiden hinnat. Teen hoitoja sekä kotonani Toivalassa että muutamana päivänä kuukaudesta Studio Tempon tiloissa Kuopion keskustassa. Tempolla valikoimassa on vain osa hoidoista. Jos et ole aiemmin käynyt shiatsussa, suosittelen ensimmäiseksi hoidoksi 90 minuutin shiatsu-hoitoa, jossa käydään läpi koko keho. Jos kaipaat apua hoidon valintaan lue Vinkkejä hoidon valintaan tai ota rohkeasti yhteyttä marja (@) luonnonmukaan.fi. Ajanvaraus Toivalaan ja Tempolle kätevästi nettiajanvaruksen kautta.

Myynnissä olevat tuotteet, kurssit ja lahjakortit löydät verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan postitse tai ne voi noutaa sopimuksen mukaan Toivalasta tai Kuopion keskustasta.

LOPPUVUODEN TARJOUS! KAIKKI HOIDOT TOIVALASSA ARKISIN ENNEN KELLO 16.00 -10% LISTAHINNOISTA. ALENNUSTA EI VOI YHDISTÄÄ MUIHIN ALENNUKSIIN.

SHIATSU-HOIDOT, MOKSAUS JA KUIVAKUPPAUS

Shiatsu 90 min. 60€
90 minuutin shiatsu-hoidossa käydään läpi koko keho käyttäen akupainantaa ja venytyksiä. Jos et ole aikaisemmin käynyt shiatsussa, suosittelen ensimmäiselle kerralle kokonaisvaltaista 90 minuutin shiatsu-hoitoa. Shiatsu on samaan aikaan sekä hoitava että rentouttava hoitomuoto, joka kuitenkin vahvistaa myös energiatasoja. 90 minuutin shiatsuun voidaan yhdistää myös moksaus, jolloin hoitoaika pitenee noin 15 minuuttia ja hintaan lisätään 15 €. Huomioi tämä varausta tehdessä! Hoito tehdään lattialla futonin päällä. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Osa shiatsu 60 min. 50€
60 minuutin shiatsu-hoidossa keskitytään tiettyihin kehon osa-alueisiin esim. alaselkään ja jalkoihin tai niska-hartiaseutuun ja päähän tai vatsaan ja sen toimintaa tukeviin akupisteisiin. Hoito tehdään lattialla futonin päällä. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Lasten shiatsu 30-45 min. 40€
30-45 minuutin hoito lapsille (alle 16 -vuotiaat). Hoidon aikana käsitellään tarpeen mukaan lempeästi niska-hartiaseutua, selkää, käsiä, jalkoja ja/tai päätä. Hoitoa voidaan käyttää lihasjännityksiin tai rentouttamaan ja rauhoittamaan levotonta mieltä. Hoito tehdään lattialla futonin päällä. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Moksaus eli syvälämpöhoito 60 min. 50€
Miellyttävä hoitomuoto, jossa hoidettavia alueita käsitellään pujosta tehdyllä, lämpöä hehkuvalla moksalla ja shiatsun otteilla. Hoidon seurauksena hoidettaville alueille leviää lihaksia rentouttava lämpö. Hoito voidaan tehdä lattialla futonilla tai hoitopöydällä. Vain Toivalassa. Lue lisää hoidosta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Kuivakuppaus ja liukukuppaus 60 min. 50€
Tehokas hoito, jossa hoidettavia alueita käsitellään kuiva-/liukukuppauksella ja shiatsun otteilla. Kuivakuppauksessa silikoniset imukupit asetellaan hoidettavien pisteiden päälle ja niiden annetaan vaikuttaa. Liukukuppauksessa kuppia liu’utetaan iholla samalla sitä hieman nostaen. Kuppaus vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja sen avulla voidaan lieventää lihaskipuja ja jännityksiä sekä poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Lue lisää hoidosta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Moksaus ja kuiva-/liukukuppaus voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin. Tällöin ne varataan 15 min lisäpalveluna. Palvelun hinta on 15€.

Korva-akupistehoito (aurikuloterapia) 15 min. 15€
Hoidossa käsitellään korvassa olevia kehon ja elimistön heijastepisteitä eli akupisteitä. Pisteitä painetaan ja pisteen/pisteiden päälle asetetaan ihoteippiin kiinnitetty siemen. Siemenet jätetään korvaan 3-4 päiväksi ja niitä painellaan päivittäin. Hoito toteutetaan muiden hoitojen tukena ja se varataan lisäpalveluna.

Kolmen kerran hoitosarjasta -10% hinnaston hinnoista. Hoitoajat tulee varata samalla kerralla. Tee ajanvaraus >> täällä

Huom! Tällä hetkellä teen hoitotyötä kotona ja hevosharrastuksen myötä, en voi taata täysin karvatonta kotia. Teen kuitenkin shiatsu-hoitoja ja liukukuppausta myös Kuopion keskustassa Studio Tempon tiloissa muutamana päivänä kuukaudesta. Ajanvaraus molempiin netissä.


RENTOUTTAVAT HOIDOT JA NEUVONTA


LOPPUVUODEN TARJOUS! KAIKKI HOIDOT TOIVALASSA ARKISIN ENNEN KELLO 16.00 -10% LISTAHINNOISTA. ALENNUSTA EI VOI YHDISTÄÄ MUIHIN ALENNUKSIIN.

Rentouttava ja vahvistava hoito 60 min. 50€
Lämpöä ja rentoutumista kaipaaville sopiva hoito, jolla vahvistetaan keuhkojen ja munuaisten alueita. Hoidossa käsitellään niska- ja hartiaseutu sekä alaselkä, jonka jälkeen jalkoihin laitetaan lämpökääreet ja käsitellään kädet, keuhopisteet ja pääalue. Hoidon lopuksi hierotaan vielä jalkaterät. Hoidossa voidaan asiakkaan toiveiden mukaan käyttää eteerisiä öljyjä. Hoito tehdään hoitopöydällä tai tarvittaessa istuma-asennossa. Vain Toivalassa.

Hemmotteluhoito 75 min. 55€
75 min. hemmotteluhoito sisältää ihanan luonnonmukaisen kasvohoidon kasvonaamiolla. Lisäksi hoidon aikana käsitellään asiakkaan kädet sekä jalkaterät. Hoidon tukena käytetään lämpötyynyjä ja tarvittaessa yrttikääreitä ja -pakkauksia. Hoito tehdään hoitopöydällä. Vain Toivalassa.

UUTUUS! Aromahieronta 75 min. 55€
Aromahieronnassa yhdistyvät kosketus ja eteeristen öljyjen hoitavat ominaisuudet. Eteeriset öljyt valitaan asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaan ja ne sekoitetaan hierontaöljyyn. Hieronta voi valittavista öljyistä riippuen olla esimerkiksi joko lempeän rentouttava, energisoiva ja/tai verenkiertoa ja aineenvaihduntaa tehostava. Öljyt vaikuttavat meihin usealla tapaa; imeytymällä ihon tai keuhkojen kautta verenkiertoon ja menemällä nenän hajuepiteelin läpi aivoihin, joissa ne vaikuttavat tuoksumuistojen kautta psyykkisesti. Hieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita, sivelyä ja tarvittaessa myös akupainantaa. Katso hoidon esteet täältä >> Vain Toivalassa.

Kuumakivihieronta 90 min. 60€
Kuumakivihieronnassa käytetään erikokoisia, kuumassa vedessä lämmitettyjä basalttikiviä, joita liu’utetaan hierovin liikkein öljytyllä iholla. Lisäksi kehoa hierotaan klassisen hieronnan otteilla. Lämpö lievittää kipua, tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja laukaisee stressiä. Hoito tehdään hoitopöydällä paljaalle iholle. Katso hoidon esteet täältä >> Tempolla erikseen sovittaessa, ota yhteyttä.

Yrttinyyttihieronta 90 min. 60€
Ihana, lempeä ja lihaksia ja mieltä rentouttava ja kipuja lievittävä hoito, jossa kehoa hierotaan käyttäen öljyssä lämmitettyä yrttipakkausta ja klassisen hieronnan otteita. Pakkauksessa käytettävät yrtit valitaan asiakkaan tarpeet huomioiden. Hoito voidaan tehdä lyhyenä selkäpuolelle tai pidempänä koko keholle. Hoito tehdään hoitopöydällä. Katso hoidon esteet täältä >> Vain Toivalassa.

Yrttineuvonta 30 min. 30€
Yrttineuvonnan aikana käydään läpi asiakkaan tilannetta ja haasteita, joita voivat olla esim. huono vastustuskyky, kuukautiskivut, unettomuus, vaihdevuodet jne. Neuvonnan aiheena voi myös olla yrttien ja villivihannesten lisääminen ruokavalioon tai kerääminen, säilöminen ja käyttö. Keskustelun jälkeen lähetän sähköpostitse kirjalliset ohjeet ja ehdotuksia asiakkaan sopivista yrteistä ja yrttivalmisteista. Vain Toivalassa.

Jos kaipaat apua hoidon valintaan lue Vinkkejä hoidon valintaan.
Hoidoista ja niiden mahdollisista esteistä eli kontraindikaatioista saat täältä >>

Kolmen kerran hoitosarjasta -10% hinnaston hinnoista. Hoitoajat tulee varata samalla kerralla.
Tee ajanvaraus >> täällä Huom! Tällä hetkellä teen hoitotyötä kotona ja hevosharrastuksen myötä, en voi taata täysin karvatonta kotia.

LAHJAKORTIT


Saatavilla on lahjakortteja sähköisenä verkkokaupasta tai paperisena haluamallesi summalle Toivalasta. Kysy lisää marja (@) luonnonmukaan.fi

Tee ajanvaraus täällä tai jos haluat miettiä yhdessä sinulle sopivaa hoitoa, ota rohkeasti yhteyttä marja (@) luonnonmukaan.fi. Maksu käteisellä tai pankkikortilla hoidon yhteydessä. Hinnasto voimassa 02.01.2021 alkaen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden hintojen muutokseen.