Hinnasto -sivulta löydät kaikki hoidot ja niiden hinnat sekä tietoa yin-joogaharjoituksista. Teen hoitoja sekä kotonani Toivalassa että muutamana päivänä kuukaudesta Studio Tempon tiloissa Kuopion keskustassa. Tempolla valikoimassa on vain osa hoidoista. Jos et ole aiemmin käynyt shiatsussa, suosittelen ensimmäiseksi hoidoksi 90 minuutin shiatsu-hoitoa, jossa käydään läpi koko keho. Jos kaipaat apua hoidon valintaan lue Vinkkejä hoidon valintaan tai ota rohkeasti yhteyttä marja (@) luonnonmukaan.fi. Ajanvaraus Toivalaan ja Tempolle kätevästi nettiajanvaruksen kautta.

Hoitoajat Toivalassa arkipäivisin kello 10.00-14.00 välillä -10% listahinnoista, myös hieronnat, mutta ei jo muuten alennetut hoidot.

SHIATSU-HOIDOT, MOKSAUS JA KUIVAKUPPAUS

Shiatsu 90 min. 65€
90 minuutin shiatsu-hoidossa käydään läpi koko keho käyttäen akupainantaa ja venytyksiä. Jos et ole aikaisemmin käynyt shiatsussa, suosittelen ensimmäiselle kerralle kokonaisvaltaista 90 minuutin shiatsu-hoitoa. Shiatsu on samaan aikaan sekä hoitava että rentouttava hoitomuoto, joka kuitenkin vahvistaa myös energiatasoja. 90 minuutin shiatsuun voidaan yhdistää myös moksaus, jolloin hoitoaika pitenee noin 15 minuuttia ja hintaan lisätään 15 €. Huomioi tämä varausta tehdessä! Hoito tehdään mielellään puuvillaisten vaatteiden päältä lattialla futonilla. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Osa shiatsu 60 min. 50€
60 minuutin shiatsu-hoidossa keskitytään tiettyihin kehon osa-alueisiin esim. alaselkään ja jalkoihin tai niska-hartiaseutuun ja päähän tai vatsaan ja sen toimintaa tukeviin akupisteisiin. Hoito tehdään lattialla futonin päällä. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Lasten shiatsu 30-45 min. 42€
30-45 minuutin hoito lapsille (alle 16 -vuotiaat). Hoidon aikana käsitellään tarpeen mukaan lempeästi niska-hartiaseutua, selkää, käsiä, jalkoja ja/tai päätä. Hoitoa voidaan käyttää lihasjännityksiin tai rentouttamaan ja rauhoittamaan levotonta mieltä. Hoito tehdään lattialla futonin päällä. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Moksaus eli syvälämpöhoito 60 min. 50€ TAMMIKUUN TARJOUS -10%, VOIMASSA 31.1. 2023 ASTI.
Miellyttävä hoitomuoto, jossa hoidettavia alueita käsitellään pujosta tehdyllä, lämpöä hehkuvalla moksalla ja shiatsun otteilla. Hoidon seurauksena hoidettaville alueille leviää lihaksia rentouttava lämpö. Hoito voidaan tehdä lattialla futonilla tai hoitopöydällä. Vain Toivalassa. Lue lisää hoidosta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Kuivakuppaus ja liukukuppaus 60 min. 50€
Tehokas hoito, jossa hoidettavia alueita käsitellään kuiva-/liukukuppauksella ja shiatsun otteilla. Kuivakuppauksessa silikoniset imukupit asetellaan hoidettavien pisteiden päälle ja niiden annetaan vaikuttaa. Liukukuppauksessa kuppia liu’utetaan iholla samalla sitä hieman nostaen. Kuppaus vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja sen avulla voidaan lieventää lihaskipuja ja jännityksiä sekä poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Lue lisää hoidosta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Moksaus ja kuiva-/liukukuppaus voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin. Tällöin ne varataan 15 min lisäpalveluna. Palvelun hinta on 15€.

Korva-akupistehoito (aurikuloterapia) 15 min. 15€
Korva-akupistehoito on erinomainen apu esim. akuutteihin kiputiloihin. Hoidossa käsitellään korvassa olevia kehon ja elimistön heijastepisteitä eli akupisteitä. Pisteitä painetaan ja pisteen/pisteiden päälle asetetaan ihoteippiin kiinnitetty siemen. Siemenet jätetään korvaan 3-4 päiväksi ja niitä painellaan päivittäin. Hoito toteutetaan muiden hoitojen tukena ja se varataan lisäpalveluna.

Kolmen kerran hoitosarjasta -10% hinnaston hinnoista¨(ei opiskelijatyöt). Hoitoajat tulee varata samalla kerralla. Tee ajanvaraus >> täällä

Huom! Tällä hetkellä teen hoitotyötä kotona ja hevosharrastuksen myötä, en voi taata täysin karvatonta kotia. Teen kuitenkin shiatsu-hoitoja ja liukukuppausta myös Kuopion keskustassa Studio Tempon tiloissa muutamana päivänä kuukaudesta. Ajanvaraus molempiin netissä.

KLASSINEN HIERONTA OPISKELIJATYÖNÄ

Klassinen hieronta opiskelijatyönä. Hoitoajat Toivalassa arkipäivisin kello 10.00-14.00 välillä -10% listahinnoista.

Osahieronta 30 min. (vain jatkohoitona) 25€
Osahieronta 45 min. (esim. niska-hartiaseutu) 30€
Puolihieronta 60 min. (esim jalat tai selkä) 40€
Niska-hartiakäsittely 60 min. imukupeilla/lämmöillä tarpeen mukaan tehostettuna 45€
Kokohieronta 90 min. 50€

Hieronta-aikaan on varattu ensimmäiselle kerralle n. 10-15 min haastattelulle ja tutkimiselle.Aikoja on varattavissa Toivalaan ja Tempolle. Aikoja voi varata normaalisti ajanvarauksen kautta. Opiskelijahinnoista ei muita alennuksia. Hinnat voimassa 22.1.2023 alkaen.

Oma tyylini hieroa on hidas, rentouttava ja palauttava. Hieronta saa tuntua ja hieronnan jälkeen olon tulee olla sellainen että lihaksia on käsitelty, mutta olo ei saa tuntua ”murjotulta”.


RENTOUTTAVAT HOIDOT JA NEUVONTA

Räätälöity hoito 75 min. 60€
Räätälöity hoito rakennetaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Voit kertoa hoitoa varatessasi millaisia elementtejä toivoisit hoitoosi tai voit kertoa, millaisia toiveita sinulla on hoidon lopputuloksesta ja suunnittelen hoidon sinulle sen mukaan. Hoito ei voi olla puhtaasti shiatsu tai muu jo olemassa oleva hoito, Räätälöityyn hoitoon voit valita esimerkiksi seuraavia elementtejä: akupainanta, aromahieronta, jalkakylpy, jalkahieronta, kasvonaamio, kasvohieronta, korvahieronta, korvasiemenet, käsihieronta, liukukuppaus, lämpöpakkaukset, moksa, päähieronta, vatsahieronta, yrttipakkaukset (esim. turvotukset), yrttihauteet. Kohdennetut hieronnat n. 15 min/alue. Vain Toivalassa.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta 60 min. 55€
Syvärentouttava ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on osa intialaista hoitoperinnettä. Hoito aloitetaan istuma-asennosta energiakanavien (pää, kädet, jalat) avaamisella. Tämän jälkeen siirrytään hoitopöydälle, jossa käsitellään päätä, kasvoja ja korvia lempeästi öljyn kanssa hieroen. Hoidon tavoitteena on elvyttää pään ja kasvojen verenkiertoa, laukaista jännitystiloja, helpottaa stressin ja kiireen tunnetta ja uniongelmia sekä ehkäistä päänsärkyjä. Hoidon jälkeen olo tuntuu virkeältä ja eloisalta ja iho kimmoisalta ja kauniilta. Huom! Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta ei ole sama asia kuin intialainen päähieronta. Rajoitetusti myös Studio Tempolla!

Rentouttava ja vahvistava hoito 60 min. 50€
Lämpöä ja rentoutumista kaipaaville sopiva hoito, jolla vahvistetaan keuhkojen ja munuaisten alueita. Hoidossa käsitellään niska- ja hartiaseutu sekä alaselkä, jonka jälkeen jalkoihin laitetaan lämpökääreet ja käsitellään kädet, keuhopisteet ja pääalue. Hoidon lopuksi hierotaan vielä jalkaterät. Hoidossa voidaan asiakkaan toiveiden mukaan käyttää eteerisiä öljyjä. Hoito tehdään hoitopöydällä tai tarvittaessa istuma-asennossa. Vain Toivalassa.

Aromahieronta 75 min. 60€
Aromahieronnassa yhdistyvät kosketus ja eteeristen öljyjen hoitavat ominaisuudet. Eteeriset öljyt valitaan asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaan ja ne sekoitetaan hierontaöljyyn. Hieronta voi valittavista öljyistä riippuen olla esimerkiksi joko lempeän rentouttava, energisoiva ja/tai verenkiertoa ja aineenvaihduntaa tehostava. Öljyt vaikuttavat meihin usealla tapaa; imeytymällä ihon tai keuhkojen kautta verenkiertoon ja menemällä nenän hajuepiteelin läpi aivoihin, joissa ne vaikuttavat tuoksumuistojen kautta psyykkisesti. Hieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita, sivelyä ja tarvittaessa myös akupainantaa. Katso hoidon esteet täältä >> Vain Toivalassa.

Kuumakivihieronta 60 min. 50€/ 90 min. 65€
Kuumakivihieronnassa käytetään erikokoisia, kuumassa vedessä lämmitettyjä basalttikiviä, joita liu’utetaan hierovin liikkein öljytyllä iholla. Lisäksi kehoa hierotaan klassisen hieronnan otteilla. Lämpö lievittää kipua, tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja laukaisee stressiä. Hoito tehdään hoitopöydällä paljaalle iholle. Katso hoidon esteet täältä >> Tempolla erikseen sovittaessa, ota yhteyttä.

Yrttinyyttihieronta 75 min. 60€
Lempeä mieltä ja lihaksia rentouttava hoito, jossa kehoa hierotaan käyttäen öljyssä lämmitettyä yrttipakkausta ja klassisen hieronnan otteita. Käytän pakkauksissa sekä Frantsilan 11-yrtin seosta että keräämiäni rohtokasveja ja nyytit voidaan koota asiakkaan tarpeen mukaan. Kerro siis varatessa mihin haet apua ja mahdolliset allergiat. Hoito jättää kehoon lämpimän tunteen ja iho on hoidon jälkeen pehmeä ja kimmoisa. Hoito tehdään hoitopöydällä. Lue lisää yrttinyyttihieronnasta >> Vain Toivalassa.

Yrttineuvonta 30 min. 30€
Yrttineuvonnassa käydään läpi joko kasvokkain tai puhelimitse asiakkaan tilannetta ja haasteita. Yrttineuvonnan aiheita voivat olla esim. pitkittynyt korona, huono vastustuskyky, kuukautiskivut, unettomuus, vaihdevuodet tai esimerkiksi villiyrttien säilöntä ja käyttö. Keskustelun jälkeen kokoan sähköpostiin kirjalliset ohjeet ja ehdotuksia asiakkaan sopivista yrteistä ja yrttivalmisteista.

YIN-JOOGA OHJAUS

Yin-jooga pienryhmätunnit Toivalassa 75 min. 12,50€/hlö, 3 x kortti 30€, 5 x kortti 50€
Pienessä, maksimissaan 3-4 henkilön ryhmässä tehtävä lempeä, kehoa ja mieltä hoitava yin-joogaharjoitus loppurentoutuksella. Harjoituksen kesto on. 75 minuuttia. Harjoitus tehdään pääosin matolla lattialla, bolsteria, tiiliä ja vilttejä apuna käyttäen. Harjoituksen lopussa on lyhyt rentoutus. Yin-jooga ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Lisää yin-joogasta ja tulevat harjoitukset löydät täältä >> Paikan tunnille voi varata vello.fi kautta. Teen ohjauksia tilauksesta myös yksityisryhmille, lisätietoa sähköpostilla. Yin-joogassa maksuvälineinä marraskuusta 2022 alkaen käyvät myös Epassi, Edenred ja Smartum liikuntaedut.

Jos kaipaat apua hoidon valintaan lue Vinkkejä hoidon valintaan.
Hoidoista ja niiden mahdollisista esteistä eli kontraindikaatioista saat täältä >>.
Tee ajanvaraus >> täällä Huom! Tällä hetkellä teen hoitotyötä kotona ja hevosharrastuksen myötä, en voi taata täysin karvatonta kotia.

LAHJAKORTIT


Saatavilla on lahjakortteja sähköisenä verkkokaupasta tai paperisena haluamallesi summalle Toivalasta. Kysy lisää marja (@) luonnonmukaan.fi

Tee ajanvaraus täällä tai jos haluat miettiä yhdessä sinulle sopivaa hoitoa, ota rohkeasti yhteyttä marja (@) luonnonmukaan.fi. Maksu käteisellä, pankkikortilla tai mobile pay:lla hoidon yhteydessä. Hinnasto voimassa 22.01.2023 alkaen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden hintojen muutokseen.