Hinnasto -sivulta löydät kaikki hoidot ja niiden hinnat sekä tietoa yin-joogaharjoituksista. Teen hoitoja sekä kotonani Toivalassa että muutamana päivänä kuukaudesta Studio Tempon tiloissa Kuopion keskustassa. Tempolla valikoimassa on vain osa hoidoista. Jos kaipaat apua hoidon valintaan lue Vinkkejä hoidon valintaan tai ota rohkeasti yhteyttä marja (@) luonnonmukaan.fi. Ajanvaraus Toivalaan ja Tempolle kätevästi nettiajanvaruksen kautta.

Hoitoajat Toivalassa arkipäivisin kello 10.00-14.00 välillä -10% listahinnoista, ei jo muuten alennetut hoidot.

SYYS-LOKAKUUN TARJOUKSENA 45 MIN. TUTUSTUMISHOIDOT 40€. Katso tarkemmat tiedot täältä >>

AKUPAINANTA; SHIATSU, MOKSAUS JA KUIVAKUPPAUS

Shiatsu 90 min. 65€
90 minuutin shiatsu-hoidossa käydään läpi koko keho käyttäen akupainantaa ja venytyksiä. Jos et ole aikaisemmin käynyt shiatsussa, suosittelen ensimmäiselle kerralle kokonaisvaltaista 90 minuutin shiatsu-hoitoa. Shiatsu on samaan aikaan sekä hoitava että rentouttava hoitomuoto, joka kuitenkin vahvistaa myös energiatasoja. 90 minuutin shiatsuun voidaan yhdistää myös moksaus, jolloin hoitoaika pitenee noin 15 minuuttia ja hintaan lisätään 15 €. Huomioi tämä varausta tehdessä! Hoito tehdään mielellään puuvillaisten vaatteiden päältä lattialla futonilla. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Osa shiatsu 60 min. 50€
60 minuutin shiatsu-hoidossa keskitytään tiettyihin kehon osa-alueisiin esim. alaselkään ja jalkoihin tai niska-hartiaseutuun ja päähän tai vatsaan ja sen toimintaa tukeviin akupisteisiin. Hoito tehdään lattialla futonin päällä. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Lasten shiatsu 30-45 min. 42€
30-45 minuutin hoito lapsille (alle 16 -vuotiaat). Hoidon aikana käsitellään tarpeen mukaan lempeästi niska-hartiaseutua, selkää, käsiä, jalkoja ja/tai päätä. Hoitoa voidaan käyttää lihasjännityksiin tai rentouttamaan ja rauhoittamaan levotonta mieltä. Hoito tehdään lattialla futonin päällä. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä myös hoitopöydällä. Lue lisää shiatsusta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Shiatsu ja moksaus eli syvälämpöhoito 60 min. 50€
Miellyttävä hoitomuoto, jossa hoidettavia alueita käsitellään pujosta tehdyllä, lämpöä hehkuvalla moksalla ja shiatsun otteilla. Hoidon seurauksena hoidettaville alueille leviää lihaksia rentouttava lämpö. Hoito voidaan tehdä lattialla futonilla tai hoitopöydällä. Vain Toivalassa. Lue lisää hoidosta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Shiatsu ja kuivakuppaus/liukukuppaus 60 min. 50€
Tehokas hoito, jossa hoidettavia alueita käsitellään kuiva-/liukukuppauksella ja shiatsun otteilla. Kuivakuppauksessa silikoniset imukupit asetellaan hoidettavien pisteiden päälle ja niiden annetaan vaikuttaa. Liukukuppauksessa kuppia liu’utetaan iholla samalla sitä hieman nostaen. Kuppaus vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja sen avulla voidaan lieventää lihaskipuja ja jännityksiä sekä poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Lue lisää hoidosta ja sen kontraindikaatioista täältä >>

Moksaus ja kuiva-/liukukuppaus ja äänimaljat voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin. Tällöin ne varataan 15 min lisäpalveluna. Palvelun hinta on 15€.

Korva-akupistehoito (aurikuloterapia) 15 min. 15€
Korva-akupistehoito on erinomainen apu esim. akuutteihin kiputiloihin. Hoidossa käsitellään korvassa olevia kehon ja elimistön heijastepisteitä eli akupisteitä. Pisteitä painetaan ja pisteen/pisteiden päälle asetetaan ihoteippiin kiinnitetty siemen. Siemenet jätetään korvaan 3-4 päiväksi ja niitä painellaan päivittäin. Hoito toteutetaan muiden hoitojen tukena ja se varataan lisäpalveluna.

SYYS-LOKAKUUN TARJOUKSENA 45 MIN. TUTUSTUMISHOIDOT 40€. Katso tarkemmat tiedot täältä >>

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta, jossa voidaan tehosteena käyttää mobilisoivaa tekniikkaa, venytyksiä, faskiarautoja tai lämpöpakkauksia. Lue lisää hieronnasta >> Hoitoajat Toivalassa arkipäivisin kello 10.00-14.00 välillä -10% listahinnoista. ELOKUUN TARJOUS 60 MIN HIERONTA JALAT 45€ (NORM. 50€) KIRJOITA VARAUKSEEN JALAT!

Osahieronta 30 min. (vain jatkohoitona) 30€
Osahieronta 45 min. (esim. niska-hartiaseutu) 40€
Puolihieronta 60 min. (esim jalat tai selkä) 50€
Kokohieronta 90 min. 65€
Kokohieronta 120 min. 80€

Sarjahoidot kolmen kerran sarjana -10%, aikojen varaus ensimmäisen kerran yhteydessä.
Hieronta-aikaan on varattu ensimmäiselle kerralle n. 10-15 min haastattelulle ja tutkimiselle.

Oma tyylini hieroa on asiakkaiden sanojen mukaan “rauhallinen ja lempeän tehokas”. Hieronta saa tuntua ja hieronnan jälkeen olon tulee olla sellainen että lihaksia on käsitelty, mutta olo ei saa tuntua “murjotulta”.

Hierontaan maksuvälineenä käyvät myös hyvinvointiedut (ei liikunta/kulttuuri):

Huom! Tällä hetkellä teen hoitotyötä kotona ja hevosharrastuksen myötä, en voi taata täysin karvatonta kotia. Teen kuitenkin hierontaa, shiatsu-hoitoja ja liukukuppausta myös Kuopion keskustassa Studio Tempon tiloissa muutamana päivänä kuukaudesta. Ajanvaraus molempiin netissä.

SYYS-LOKAKUUN TARJOUKSENA 45 MIN. TUTUSTUMISHOIDOT 40€. Katso tarkemmat tiedot täältä >>

RENTOUTTAVAT HOIDOT JA NEUVONTA

Räätälöity hoito 75 min. 60€
Räätälöity hoito rakennetaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Voit kertoa hoitoa varatessasi millaisia elementtejä toivoisit hoitoosi tai voit kertoa, millaisia toiveita sinulla on hoidon lopputuloksesta ja suunnittelen hoidon sinulle sen mukaan. Hoito tehdään hoitopöydällä. Hoito ei voi olla puhtaasti shiatsu tai muu jo olemassa oleva hoito. Räätälöityyn hoitoon voit valita esimerkiksi seuraavia elementtejä: akupainanta, aromahieronta, jalkakylpy, jalkahieronta, kasvonaamio, kasvohieronta, korvahieronta, korvasiemenet, käsihieronta, liukukuppaus, lämpöpakkaukset, moksa, päähieronta, vatsahieronta, yrttipakkaukset (esim. turvotukset), yrttihauteet. Kohdennetut hieronnat n. 15 min/alue. Vain Toivalassa.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta 60 min. 55€
Syvärentouttava ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on osa intialaista hoitoperinnettä. Hoito aloitetaan istuma-asennosta energiakanavien (pää, kädet, jalat) avaamisella. Tämän jälkeen siirrytään hoitopöydälle, jossa käsitellään päätä, kasvoja ja korvia lempeästi öljyn kanssa hieroen. Hoidon tavoitteena on elvyttää pään ja kasvojen verenkiertoa, laukaista jännitystiloja, helpottaa stressin ja kiireen tunnetta ja uniongelmia sekä ehkäistä päänsärkyjä. Hoidon jälkeen olo tuntuu virkeältä ja eloisalta ja iho kimmoisalta ja kauniilta. Huom! Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta ei ole sama asia kuin intialainen päähieronta. Rajoitetusti myös Studio Tempolla!

Rentouttava ja vahvistava hoito 60 min. 50€
Lämpöä ja rentoutumista kaipaaville sopiva hoito, jolla vahvistetaan keuhkojen ja munuaisten alueita. Hoidossa käsitellään niska- ja hartiaseutu sekä alaselkä, jonka jälkeen jalkoihin laitetaan lämpökääreet ja käsitellään kädet, keuhopisteet ja pääalue. Hoidon lopuksi hierotaan vielä jalkaterät. Hoidossa voidaan asiakkaan toiveiden mukaan käyttää eteerisiä öljyjä. Hoito tehdään hoitopöydällä tai tarvittaessa istuma-asennossa. Vain Toivalassa.

Aromahieronta 75 min. 60€
Aromahieronnassa yhdistyvät kosketus ja eteeristen öljyjen hoitavat ominaisuudet. Eteeriset öljyt valitaan asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaan ja ne sekoitetaan hierontaöljyyn. Hieronta voi valittavista öljyistä riippuen olla esimerkiksi joko lempeän rentouttava, energisoiva ja/tai verenkiertoa ja aineenvaihduntaa tehostava. Öljyt vaikuttavat meihin usealla tapaa; imeytymällä ihon tai keuhkojen kautta verenkiertoon ja menemällä nenän hajuepiteelin läpi aivoihin, joissa ne vaikuttavat tuoksumuistojen kautta psyykkisesti. Hieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita, sivelyä ja tarvittaessa myös akupainantaa. Katso hoidon esteet täältä >> Vain Toivalassa.

Kuumakivihieronta 60 min. 50€/ 90 min. 65€
Kuumakivihieronnassa käytetään erikokoisia, kuumassa vedessä lämmitettyjä basalttikiviä, joita liu’utetaan hierovin liikkein öljytyllä iholla. Lisäksi kehoa hierotaan klassisen hieronnan otteilla. Lämpö lievittää kipua, tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja laukaisee stressiä. Hoito tehdään hoitopöydällä paljaalle iholle. Katso hoidon esteet täältä >> Vain Toivalassa.

Yrttinyyttihieronta 75 min. 60€
Lempeä mieltä ja lihaksia rentouttava hoito, jossa kehoa hierotaan käyttäen öljyssä lämmitettyä yrttipakkausta ja klassisen hieronnan otteita. Käytän pakkauksissa sekä Frantsilan 11-yrtin seosta että keräämiäni rohtokasveja ja nyytit voidaan koota asiakkaan tarpeen mukaan. Kerro siis varatessa mihin haet apua ja mahdolliset allergiat. Hoito jättää kehoon lämpimän tunteen ja iho on hoidon jälkeen pehmeä ja kimmoisa. Hoito tehdään hoitopöydällä. Lue lisää yrttinyyttihieronnasta >> Vain Toivalassa.

Äänimaljahoito (rentoutus) 60 min. 55€ / parihoito 75 min. 75€
Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Maljoja ja muita soittimia (koshi, sadekeppi) soitetaan kehon päällä ja sen ympärillä. Hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi sinulle, joka kärsit stressistä tai uupumuksesta. Hoito voidaan tehdä myös parihoitona esim. pariskunnille tai ystävyksille.
Äänimaljat voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin. Tällöin ne varataan 15 min lisäpalveluna. Palvelun hinta on 15€. Hoidon esteitä ovat epilepsia, raskaus, sydänsairaudet ja tahdistin, syöpä (ei jos todettu parantuneeksi), veritukokset sekä akuutit sairaudet kuten kuume ja flunssa. Lue lisää täältä >> Vain Toivalassa.

Yrttineuvonta 30 min. 30€
Yrttineuvonnassa käydään läpi joko kasvokkain tai puhelimitse asiakkaan tilannetta ja haasteita. Yrttineuvonnan aiheita voivat olla esim. pitkittynyt korona, huono vastustuskyky, kuukautiskivut, unettomuus, vaihdevuodet tai esimerkiksi villiyrttien säilöntä ja käyttö. Keskustelun jälkeen kokoan sähköpostiin kirjalliset ohjeet ja ehdotuksia asiakkaan sopivista yrteistä ja yrttivalmisteista.

SARJAHOIDOT JA LAHJAKORTIT


Kolmen kerran hoitosarjasta -10% hinnaston hinnoista¨(ei opiskelijatyöt). Hoitoajat tulee varata samalla kerralla. Jos kaipaat apua hoidon valintaan lue Vinkkejä hoidon valintaan.

Saatavilla on lahjakortteja sähköisenä verkkokaupasta tai paperisena haluamallesi summalle Toivalasta. Kysy lisää marja (@) luonnonmukaan.fi

Tee ajanvaraus täällä tai jos haluat miettiä yhdessä sinulle sopivaa hoitoa, ota rohkeasti yhteyttä marja (@) luonnonmukaan.fi. Maksu käteisellä, pankkikortilla tai mobile pay:lla hoidon yhteydessä. Hinnasto voimassa 03.05.2023 alkaen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden hintojen muutokseen.

JOOGA


Yin-jooga ja yin yang jooga pienryhmätunnit Toivalassa. Hinta keston mukaan 10,00€ -18,50€
Pienessä, maksimissaan 3-4 henkilön ryhmässä tehtävät joogaharjoitukset, rauhallinen yin ja aktiivisempi yin yang. Harjoituksen lopussa on lyhyt rentoutus. Ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta ja välineet löytyvät paikan päältä. Lisää joogasta ja tulevat harjoitukset löydät täältä >> Paikan tunnille voi varata vello.fi kautta. Teen ohjauksia tilauksesta myös yksityisryhmille, lisätietoa sähköpostilla. Joogassa maksuvälineinä käyvät myös Epassi, Edenred ja Smartum liikuntaedut.