KURSSIT JA LUENNOT


Tarjoan yritykseni kautta erilaisia kursseja, jotka liittyvät luontoon, kasveihin ja hyvinvointiin. Järjestän sekä kaikille avoimia kursseja että asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä kursseja/virkistyspäiviä. Alta löydät lisätietoa avoimista kursseista. Voit myös aina kysyä tarjousta, niin ideoidaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Järjestän kotonani Toivalassa pienryhmäkursseja, joilla tutustutaan kasveihin, eteerisiin öljyihin ja luonnon raaka-aineisiin ja valmistetaan kasveista ruokaa ja kaikista raaka-aineista kylpy- tai luonnonkosmetiikkatuotteita. Näitä voidaan yhdistää myös yin-joogaan ja erilaisiin rentoutumisharjoituksiin. Tarjolla on hoitavat luonnontuotteet kursseja, saippua- ja tuoksupajoja sekä muita hyvinvointiin liittyviä kursseja, katso ajankohtaiset aikataulut täältä. Loppukeväisin ja kesäisin järjestän villiyrttikursseja. Villiyrttikursseilla perehdytään luonnosta kerättäviin villiyrtteihin ja niiden käyttöön ruokana ja rohtona. Kursseja järjestetään sekä luonnossa liikkuen että Toivalassa. Osalla kursseista käytetään myös puutarhassa kasvavia rohtokasveja.

HYVÄN OLON ILTAPÄIVÄ
Hyvän olon iltapäivässä on vaihtelevia teemoja. Hyvän olon Iltapäivän aiheena voi olla energian nostaminen, itsehoitopisteet (akupainanta), stressi, uudistuminen tms. jonka ympärille rakentuu pieni workshop. Lopuksi tehdään teemaan sopiva joogaharjoitus tai sointukylpy. Hinta Toivalassa pidettynä 45€-55€/hlö, minimi 4 hlöä. Katso myös yin-jooga ja tutustu pitkiin yin-jooga-harjoituksiin >> Isommat ryhmät, pyydä tarjous!

LUONNOLLISTA KAUNEUTTA -KURSSIT
Kurssilla aiheena on luonnonkosmetiikka ja luonnon vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin. Valmistamme kurssilla luonnonmateriaaleja hyödyntäen erilaisia ihoa ja mieltä hoitavia tuotteita mm. kylvyt, salvat, tee ja öljyt. Kurssi voidaan myös rakentaa niin, että teemme kurssilla itsehoitona pienet kasvohoidot valmistetuilla tuotteilla. Kurssin sisältö vaihtelee hieman vuodenajan mukaan. Kurssin kesto 2-3 tuntia sisällöstä riippuen. Hinta Toivalassa pidettynä 39€-45€/hlö, minimi 4 hlöä. Isommat ryhmät, pyydä tarjous!

SAIPPUAPAJA
Saippuapajassa valmistamme talviaikaan erilaisia saippuoita valmiita saippuamassoja, eteerisiä öljyjä, kasveja ja muita raaka-aineita hyödyntäen. Kesän kursseilla valmistamme saippua perinteisesti lipeää käyttämällä. Saippuapajan kesto on noin 2,5 tuntia. Hinta Toivalassa pidettynä 39-65€/hlö, min. 4 hlöä. Isommat ryhmät, pyydä tarjous!

TUOKSUPAJA
Tuoksupajassa tutustutaan eteerisiin öljyihin, niiden käyttöön ja vaikutuksiin. Pajan aikana pajalaiset pääsevät valmistamaan itselleen tuoksuparfyymin ja kylpysuolan tai vartaloöljyn. Tuoksupajan kesto on noin 2 tuntia. Hinta Toivalassa pidettynä 35€/hlö, min. 4 hlöä.

VILLIYRTTIKURSSIT – KESÄISIN

Villiyrttikävelyt 60-120 min. järjestetään touko-heinäkuussa esim. Puijolla. Kävelyn aikana tutustutaan kotimaisiin villiyrtteihin, niiden käyttöön ja säilöntään. Järjestän myös kävelyjä, joiden teemana on kasvien maaginen maailma. Kävelyltä saat mukaasi oppaan ja pääset maistelemaan muutamaa villiyrteistä valmistettua tuotetta. Hinta 20-30€/hlö, min. 4 hlöä.

Ruokaa villiyrteistä 120 min. kurssit järjestetään kesäisin Toivalassa ja kurssilla valmistamme valmiiksi kerätyistä villiyrteistä ja muista raaka-aineista maistuvan aterian. Kurssin aluksi käymme läpi käytettävät yrtit ja saat kurssilta mukaan reseptivihkon. Hinta Toivalassa pidettynä 39€-45€/hlö, min. 4 hlöä.

Järjestän yllä mainittuja kursseja myös ystäväporukoille, työporukoille, polttariporukoille jne. Kurssin sisältö räätälöidään tällöin aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kurssin hinta määräytyy kurssin keston, osallistujamäärän, tarvittavien raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien sekä sijainnin mukaan. Kurssit voidaan järjestää myös Toivalassa, tällöin maksimi osallistujamäärä per kurssi on kuusi henkilöä. Jos haluat miettiä yhdessä sopivaa vaihtoehtoa, ota rohkeasti yhteyttä marja@luonnonmukaan.fi