Tarjoan yritykseni kautta myös erilaisia kursseja ja ohjelmapalveluja, jotka liittyvät luontoon, kasveihin, ja hyvinvointiin. Järjestän sekä kaikille avoimia kursseja että asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä kursseja. Alta löydät lisätietoa kursseita ja ohjelmapalveluista. Voit aina kysyä tarjousta, niin ideoidaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

KURSSIT JA LUENNOT


Järjestän kotonani Toivalassa pienryhmäkursseja, joilla tutustutaan kasveihin, eteerisiin öljyihin ja luonnon raaka-aineisiin ja valmistetaan kasveista ruokaa ja kaikista raaka-aineista kylpy- tai luonnonkosmetiikkatuotteita. Tänä syksynä tarjolla on sekä hoitavat luonnontuotteet kursseja että saippuapajoja, katso kurssit täältä. Loppukeväisin ja kesäisin järjestän villiyrttikursseja. Villiyrttikursseilla perehdytään luonnosta kerättäviin villiyrtteihin ja niiden käyttöön ruokana ja rohtona. Kursseja järjestetään sekä luonnossa liikkuen että Toivalassa. Osalla kursseista käytetään myös puutarhassa kasvavia rohtokasveja.

Järjestän yllä mainittuja kursseja myös ystäväporukoille, työporukoille, polttariporukoille jne. Kurssin sisältö räätälöidään tällöin aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kurssin hinta määräytyy kurssin keston, osallistujamäärän, tarvittavien raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien sekä sijainnin mukaan. Kurssit voidaan järjestää myös Toivalassa, tällöin maksimi osallistujamäärä per kurssi on kuusi henkilöä.

Lisäksi järjestämme yhteistyössä Studio Tempon kanssa erilaisia teemakursseja, joilla yhdistyvät yin-jooga, itsehoito sekä yrttien ja eteeristen öljyjen maailma.

POLTTARIT JA VIRKISTYSPÄIVÄT

Tuoksupajassa valmistetaan eteerisitä öljyistä tuoksu.


Etsitkö polttareihin, syntymäpäiville, tyttöjen iltaan tai työporukan virkistyspäivään sopivaa ohjelmaa? Haluaisitteko viettää mukavan iltapäivän kasvien ja kauneuden parissa tai joogassa rentoutuen? Tässä muutama idea ohjelmaksi erilaisiin tilaisuuksiin:

Luonnollista kauneutta naisille n. 2 tuntia
Käymme läpi naisille sopivia kasveja ja eteerisiä öljyjä ja niiden käyttöä ihon hoidossa ja terveyden tukena. Valmistamme muutaman erilaisen tuotteen – kurssin pitopaikasta riippuen voi olla esim. kuorinta saunaan, hoitoöljy, salva, tuoksu jne.

Tuoksupaja 1,5 tuntia
Tuoksupajassa tutustutaan eteerisiin öljyihin ja niiden erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pajan lopuksi kaikki osallistujat pääsevät valmistamaan eteerisistä öljyistä oman tuoksun.

Saippuapaja n. 2,5 tuntia
Saippuapajassa valmistetaan valmiista massoista, yrteistä, eteerisistä öljyistä jne. saippuoita. Saippuaa voidaan valmistaa myös lipeästä tila- ja turvallisuusasiat huomioiden. Samalla käymme läpi kasveja ja eteerisiä öljyjä. Pajasta saat mukaan kauniita saippuoita kotiin vietäväksi tai lahjaksi annettavaksi.

Saippuapajassa valmistettuja saippuoita.

Rentoutumisharjoitus 2 tuntia
Harjoitukseen kuuluu alustus, jossa puhutaan stressistä ja luonnollisista keinoista rauhoittaa mieltä ja kehoa esim. itsehoitopisteiden (akupisteet), kasvien ja eteeristen öljyjen ja mielikuvaharjoitusten avulla. Lisäksi tehdään joko yin-jooga-harjoitus tai äänimaljarentoutus. Rentoutumishetki järjestetään Studio Tempolla ja ryhmän maksimikoko on n. 10 henkeä. Myös muut teemat, kuten vahva nainen mahdollisia!

Villiyrttikurssi, kesto n. 2-3 tuntia
Kurssi suunnitellaan asiakkaan toiveiden, ajankohdan ja käytössä olevien tilojen mukaan. Kurssiin voi sisältyä villiyrttiluento, keräilyretki, villiruoan valmistusta, kylpytuotteiden valmistusta tai se voi olla yhdistelmä kaikista.

Yrttisauna, kesto n. 2-3 tuntia
Tämä ohjelma onnistuu vain, jos asiakkaan käytössä on tarkoitukseen sopiva sauna. Yrtit voidaan paikasta ja vuodenajasta riippuen käydä keräämässä yhdessä tai voin tuoda yrttejä mukana, jolloin ohjelman kesto lyhenee. Käymme läpi yrttejä ja saunarituaaleja ja valmistamme saunaa varten esim. kasvonaamiot, suolakuorinnan ja jalkakylvyt.

Ohjelmapalvelujen hinta määräytyy ohjelman keston, osallistujamäärän, tarvittavien raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien sekä sijainnin mukaan. Osa ohjelmista voidaan järjestää myös Toivalassa, tällöin maksimi osallistujamäärä per kurssi on kuusi henkilöä. Polttareiden, syntymäpäivien tai esim. läksiäisten ohjelmaan voidaan yhdistää myös hemmotteluhoito päivänsankarille, hoitoihin pääset tutustumaan täällä.

Jos haluat miettiä yhdessä tilaisuuteesi sopivaa vaihtoehtoa, ota rohkeasti yhteyttä marja (@) luonnonmukaan.fi