Etsitkö ohjelmaa tyky- ja virkistyspäiviin tai illanviettoon ystävien kanssa? Tässä muutama vaihtoehto ja esimerkkejä hinnoittelusta.

KLASSINEN HIERONTA
Varaa työpaikallesi tai virkistyspäivään oma hieroja ja anna työntekijöille lahjaksi hyvää oloa! Tilaisuuden luonteesta riippuen hieronnan kesto voi vaihdella lyhyestä niska-hartiaseudun käsittelystä pidempään hierontaan. Mahdollista sopia joko päivähinta tai veloitus/hierottava hieronnan keston mukaan. Kilometrikorvaus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa sijainnin ja ohjelman mukaan.

SAIPPUAPAJA N. 2,5 TUNTIA
Saippuapajassa valmistetaan erilaisia saippuoita valmiista pohjista, yrteistä, eteerisistä öljyistä jne. Samalla käymme läpi kasveja ja eteerisiä öljyjä. Pajasta saat mukaan kauniita saippuoita kotiin vietäväksi tai lahjaksi annettavaksi. Saippuapaja vaatii tilan, jossa massojen sulatus onnistuu. Esim. Saippuapaja Toivalassa 39 €/hlö sis. ohjauksen, raaka-aineet ja kahvi-/teehetken, min. 4 hlöä. (sis alv. 24%)

VILLIYRTTIKURSSIT/-KÄVELYT 90 MIN-120 MIN
Villiyrttikävelyllä (touko-heinäkuu) tutustutaan kotimaisiin villiyrtteihin ja niiden käyttötapoihin. Kävelyn päätteeksi maistellaan muutamaa villiyrteistä valmistettua tuotetta. Osallistujat saavat kävelyltä mukaansa oppaan, joka sisältää vinkkejä villiyrttien käyttöön ja säilömiseen. Villiyrttikursseilla (myös talvella) paneudutaan villiyrttien käyttöön esim. tuotteiden (kylvyt, salvat, öljyt) valmistuksessa, jolloin kerään yrtit valmiiksi ja käymme ne lyhyesti läpi kurssin alussa. Sen jälkeen lähdemme valmistamaan villiyrteistä tuotteita kurssilla käytettäväksi ja kotiin vietäväksi. Tarkka ohjelma suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja ajankohdan mukaan. Esim. Villiyrttikävely Puijolla 90 min. 25 €/hlö sis. ohjauksen, oppaan ja maistiaiset, min. 5 hlöä. (sis alv. 24%) Kurssin hinnan lisäksi laskutan vuosittain määräytyvän kilometrikorvauksen.

YIN-JOOGA JA RENTOUTUSHARJOITUKSET 60 MIN-120 MIN
Yin-jooga ja rentoutusharjoitukset voidaan järjestää joko Toivalassa (maks. 4 hlöä) tai asiakkaan tiloissa. Tällä hetkellä minulla on tarvikkeet 5-6 hengen ryhmälle. Isompien ryhmien ohjaus onnistuu yhteistyössä Studio Tempon kanssa. Harjoitus suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Hinta Toivalassa alk. 45€/tunti (Hinta sis. alv 10%, asiakkaan tiloissa alk. 55€/tunti (Hinta sis. alv 10% + vuosittain määräytyvä kilometrikorvaus. Kysy tarjous!

Näiden lisäksi tyky- ja virkistyspäivien ohjelmaksi sopivat esimerkiksi tuoksupaja, jossa valmistamme jokaiselle sopivan hoitavan tuoksun sekä yrttisauna, mikäli käytössä on saunatila. Lisätietoa pyydettäessä. Voin myös pitää rentoutusharjoituksia ja luentoja luontoon ja hyvinvointiin liittyen.

Tyky- ja virkistyspäivän ohjelman hinta määräytyy ohjelman keston, osallistujamäärän, tarvittavien raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien sekä sijainnin mukaan. Ohjelman hinnan lisäksi laskutan vuosittain määritettävän matkakorvauksen. Osa ohjelmista voidaan järjestää myös Toivalassa, tällöin maksimi osallistujamäärä per kurssi on 6-8 henkilöä, yin-joogassa 4 henkilöä.

Mikäli haluat miettiä yhdessä tilaisuuteesi sopivaa vaihtoehtoa, ota rohkeasti yhteyttä marja@luonnonmukaan.fi

Hinnat voimassa 2.1.2023 alkaen.