TYKY- JA VIRKISTYSPÄIVÄT


Etsitkö ohjelmaa tyky- ja virkistyspäiviin tai illanviettoon ystävien kanssa? Tässä muutama vaihtoehto ja esimerkkejä hinnoittelusta.

KLASSINEN HIERONTA
Varaa työpaikallesi tai virkistyspäivään oma hieroja ja anna työntekijöille lahjaksi hyvää oloa! Tilaisuuden luonteesta riippuen hieronnan kesto voi vaihdella lyhyestä niska-hartiaseudun käsittelystä pidempään hierontaan. Mahdollista sopia joko päivähinta tai veloitus/hierottava hieronnan keston mukaan. Kilometrikorvaus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa sijainnin ja ohjelman mukaan

SOINTUKYLVYT 60 MIN.
Äänimaljoilla ja muilla soittimilla toteutettavat sointukylvyt ovat ihana tapa päättää esm. kokouspäivä rentoutukseen. Harjoituksen alussa tehdään kehotietoisuusharjoitus ja hiljentyminen, jonka jälkeen maljojen ja muiden soittimien äänet ja lempeä värähtely johdattavat osallistujat rentoutumisen tilaan. Harjoitus päättyy hiljaisuuteen ja kehon herättelyyn. Huom! Tila voi vaikuttaa sointukylvyn toteutukseen. Sointukylpy voidaan toteuttaa myös luonnossa. Hinta Toivalassa 50€/tunti, asiakkaan tiloissa 15€/hlö/tunti, minimilaskutus 4 hlöä. Hinta sis. alv, lisäksi laskutan vuosittain määräytyvän kilometrikorvauksen. Kysy tarjous! Lue lisää äänimaljoista >>

SAIPPUAPAJA N. 2,5 TUNTIA
Saippuapajassa valmistetaan erilaisia saippuoita valmiista pohjista, yrteistä, eteerisistä öljyistä jne. Samalla käymme läpi kasveja ja eteerisiä öljyjä. Pajasta saat mukaan kauniita saippuoita kotiin vietäväksi tai lahjaksi annettavaksi. Saippuapaja vaatii tilan, jossa massojen sulatus onnistuu. Esim. Saippuapaja Toivalassa alk.39 €/hlö sis. ohjauksen, raaka-aineet ja kahvi-/teehetken, min. 4 hlöä. Hinta sis alv. 24%. Kysy tarjous!

VILLIYRTTIKURSSIT/-KÄVELYT 90 MIN-120 MIN
Villiyrttikävelyllä (touko-heinäkuu) tutustutaan kotimaisiin villiyrtteihin ja niiden käyttötapoihin. Kävelyn päätteeksi maistellaan muutamaa villiyrteistä valmistettua tuotetta. Osallistujat saavat kävelyltä mukaansa oppaan, joka sisältää vinkkejä villiyrttien käyttöön ja säilömiseen. Villiyrttikursseilla (myös talvella) paneudutaan villiyrttien käyttöön esim. tuotteiden (kylvyt, salvat, öljyt) valmistuksessa, jolloin kerään yrtit valmiiksi ja käymme ne lyhyesti läpi kurssin alussa. Sen jälkeen lähdemme valmistamaan villiyrteistä tuotteita kurssilla käytettäväksi ja kotiin vietäväksi. Tarkka ohjelma suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja ajankohdan mukaan. Esim. Villiyrttikävely Puijolla n. 90 min. 25 €/hlö sis. ohjauksen, oppaan ja maistiaiset, min. 4 hlöä. Hinta sis alv. 24%. Kurssin hinnan lisäksi laskutan vuosittain määräytyvän kilometrikorvauksen.

JOOGA HARJOITUKSET/RENTOUTUKSET 60 MIN-90 MIN
Jooga harjoitukset voidaan järjestää joko Toivalassa (maks. 4 hlöä) tai asiakkaan tiloissa. Tällä hetkellä minulla on tarvikkeet 5-6 hengen ryhmälle, Toivalaan mahtuu 4 henkilön ryhmä. Isompien ryhmien ohjaus onnistuu yhteistyössä Studio Tempon kanssa. Harjoitus suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Hinta Toivalassa alk. 50€/tunti, asiakkaan tiloissa 15€/hlö/tunti, minimilaskutus 4hlöä. Hinta sis. alv, lisäksi laskutan vuosittain määräytyvän kilometrikorvauksen. Kysy tarjous!

Näiden lisäksi tyky- ja virkistyspäivien ohjelmaksi sopivat esimerkiksi tuoksupaja, jossa valmistamme jokaiselle sopivan hoitavan tuoksun sekä yrttisauna, mikäli käytössä on saunatila. Lisätietoa pyydettäessä. Voin myös pitää rentoutusharjoituksia ja luentoja luontoon ja hyvinvointiin liittyen.

Tyky- ja virkistyspäivän ohjelman hinta määräytyy ohjelman keston, osallistujamäärän, tarvittavien raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien sekä sijainnin mukaan. Ohjelman hinnan lisäksi laskutan vuosittain määritettävän matkakorvauksen. Osa ohjelmista voidaan järjestää myös Toivalassa, tällöin maksimi osallistujamäärä per kurssi on 6-8 henkilöä, joogassa 4 henkilöä.

Mikäli haluat miettiä yhdessä tilaisuuteesi sopivaa vaihtoehtoa, ota rohkeasti yhteyttä marja@luonnonmukaan.fi

Hinnat voimassa 1.3.2023 alkaen.