Yin-jooga on hidastempoinen joogan muoto, jossa kehon faskioita ja niissä sijaitsevia meridiaaneja sekä lihaksia herätellään lempeillä asanoilla (asennoilla). Yin-joogassa asanat ovat pitkäkestoisia, 3-5 minuuttia tai pidempiä. Pääsääntöisesti asanat tehdään lattialla joogamaton päällä. Kehoa voidaan tukea tyynyjen, tiilien ja vilttien avulla, jolloin päästään syviin kehoa avaaviin ja rentouttaviin asentoihin. Tarjolla on myös aina vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan.

Yin-joogan tavoite on pitkälti sama kuin shiatsussa; saada energia virtaamaan, parantaa kehon liikkuvuutta ja rentouttaa lihaksia sekä mieltä. Shiatsun tapaan yin-jooga pohjaa kiinalaiseen lääketieteeseen, viiden elementin sekä yin ja yang -teoriaan. Shiatsu ja yin-jooga tukevatkin toisiaan erinomaisesti.

Järjestän Toivalassa toistaiseksi 3-4 henkilön pienryhmissä toteutettavia yin-joogaharjoituksia. Tulevien harjoitusten ajankohdat löydät alta. Voit myös koota oman ryhmän tai tulen tarvittaessa pitämään harjoituksen, tällä hetkellä minulta löytyvät välineet 5-6 hlön ryhmälle. Isommat ryhmät toteutetaan yhteistyössä Studio Tempon kanssa.

Keväällä olemme puuelementin ajassa ja lähdemme avaamaan kehoa ja mieltä kesään. Touko- ja kesäkuussa mukaan tulee myös tulielementtiä. Harjoitusten kesto on 75 minuuttia sisältäen lyhyen loppurentoutuksen.

Pitkät joogaharjoitukset!Kehoa avaavat n. 90-95 min. yin-joogaharjoitukset sisältäen lyhyen loppurentoutuksen. Harjoituksen jälkeen nautimme yhdessä smoothiet ja keskustelemme hieman harjoituksen herättämistä tuntemuksista. Kokonaiskesto 105 min, hinta 18,50€ – ei kortilla.

Tulevat harjoitukset pidetään:

Su 12.6. klo 19:00-20:15
Su 19.6. klo 19:00-20:15

Juhannukselta yin-jooga jää tauolle ja jatkuu taas elokuussa 2022. Kesällä voit kysyä yksityistunteja omalle ryhmälle esim. polttariporukat!

Voit ilmoittautua harjoituksiin osoitteessa vello.fi/luonnonmukaan/ (valitse palveluksi yin-jooga) tai voit kysellä paikkoja minulta viestillä. Yksittäisen 75 min. harjoituksen hinta on 12,50€, kolmen kerran kortti 30€, käyttöaika kolme kuukautta.

Kun tulet harjoitukseen, pue päälle mukavat lämpimät, joustavat vaatteet ja villasukat ja ota mukaan pieni pyyhe. Joogatarvikkeet matot, bolsterit, tiilet jne. löytyvät täältä.