YIN JA YIN YANG JOOGA


Jooga harjoitukset Toivalassa pienessä maks. 4 hlön ryhmässä! Joogassa maksuvälineenä käyvät myös Edenred, ePassi ja Smartum liikuntaedut. Voit koota myös oman ryhmän!

YIN JOOGA
Yin-jooga on lempeä joogan muoto, jossa kehon faskioita ja niissä sijaitsevia meridiaaneja sekä lihaksia herätellään ja venytellään erilaisilla asanoilla (asennoilla). Yin-joogassa asanat ovat pitkäkestoisia, 3-5 minuuttia tai pidempiä. Pääsääntöisesti asanat tehdään lattialla joogamaton päällä. Kehoa voidaan tukea tyynyjen, tiilien ja vilttien avulla, jolloin päästään syviin kehoa avaaviin ja rentouttaviin asentoihin. Tarjolla on myös aina vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan.

YIN YANG JOOGA
Yin Yang joogassa lempeään yin-joogaan yhdistyy vahvempi, virtaava yang. Harjoitus on yhdistelmä aktiivisia ja palauttavia sarjoja ja harjoituksen yhtenä tavoitteena on vahvistaa kehon lihaksia. Harjoituksessa tehtävä sarjaa toistetaan noin viisi viikkoa, jolloin pääsee hyvin mukaan sarjaan. Harjoitukseen sisältyy lyhyt loppurentoutus.

60 min. tutustumistunti. Tutustumistunnilla tutustutaan välineisiin, perusasanoihin (asennot) ja tehdään pieni joogaharjoitus loppurentoutuksella. Tämä sopii sinulle, joka haluat kokeilla, olisiko yin- tai yin yang jooga sopiva joogamuoto juuri sinulle. Hinta 10,00€.

75 minuutin harjoitukset. Yin joogassa tehdään pitkiä kehoa avaavia ja liikkuvuutta parantavia asanoita hengitystä apuna hyödyntäen. Yin Yang joogassa mukaan tulee vahvemmin liike. Molempiin sisältyy lyhyt loppurentoutus. Yksittäisen harjoituksen hinta on 12,50€, kolmen kerran kortti 30€ tai viiden kerran kortti 50€, käyttöaika kolme kuukautta. Ryhmän max. koko 4 hlöä.

Pitkät joogaharjoitukset! 90-95 min. joogaharjoitukset vaihtelevat lempeistä yin-harjoituksista aktiivisimpiin yin yang harjoituksiin. Katso tarkempi kuvaus Facebook tapahtumasivulta. Harjoituksissa on aina mukana loppurentoutus. Harjoituksen jälkeen nautitaan yhdessä smoothiet ja keskustelemme hieman harjoituksen herättämistä tuntemuksista. Kokonaiskesto n. 105 min. hinta 18,50€ – ei kortilla. Min. 3 osallistujaa.

Jooga ja sointukylpy 90 min. Harjoitukseen sisältyy n. 55-60 min. joogaharjoitus sisältäen rentouttavan kehotietoisuusharjoituksen, joka johdattaa samalla sointukylpyyn. Sointukylvyssä käytetään erilaisia soittimia mm. äänimaljat, sadekeppi ja koshi. Sointukylvyn kesto n. 25-30 min. lopuksi lyhyt hiljentyminen. Hinta 18,50€ – ei kortilla. Min. 3 osallistujaa.

Joogassa maksuvälineinä käyvät myös Epassi ja Edenred ja Smartum liikuntaedut.

TULEVAT PERUSHARJOITUKSET:
Su 21.5. klo 18:30-19:45 Yin-jooga 75 min.
Ke 24.5. klo 18:00-19:15 Yin-jooga 75 min.
To 25.5. klo 17:30-18:45 Yin Yang jooga 75 min.
Ke 31.5. klo 18:00-19:15 Yin-jooga 75 min.
To 8.6. klo 17:30-18:45 Yin Yang jooga 75 min.
Ke 14.6. klo 18:00-19:15 Yin-jooga 75 min.
Ke 21.6. klo 19.45-21:00 Yöttömän yön jooga, ihana rauhoittuminen kesään ja juhannukseen. Pääosin lempeää yin- joogaa, mukana ihan aavistus liikettä, yin yang joogan muodossa. Mukana aavistus juhannuksen taikaa….Tämä harjoitus johdattaa samalla säännölliset viikkotunnit kesätauolle aina elokuulle saakka, heinäkuussa muutama erikoisharjoitus. Ilmoittaudu https://vello.fi/luonnonmukaan/ kautta.

Juhannuksen jälkeen viikkotunnit jäävät heinäkuuksi tauolle, muutamia harjoituksia, mahdollisuuksien mukaan myös ulkona, lukuun ottamatta.

TULEVAT PITKÄT HARJOITUKSET

Su 4.6. klo 18:00-19:30 Täysikuun jooga ja sointukylpy (yin-jooga)


Ilmoittaudu harjoituksiin osoitteessa vello.fi/luonnonmukaan/ tai voit kysellä paikkoja minulta viestillä. Jos ryhmä on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon, jolloin järjestelmä ilmoittaa jos paikka vapautuu. Kun tulet harjoitukseen, pue päälle mukavat lämpimät, joustavat vaatteet ja villasukat ja ota mukaan pieni pyyhe ja vesipullo. Joogatarvikkeet matot, bolsterit, tiilet jne. löytyvät täältä

Voit kysyä myös yksityistunteja omalle ryhmälle esim. kaveriporukat, synttäriporukat, polttariporukat! Hinta keston mukaan esim. 60 min. yksityistunti Toivalassa 50€. Maksuvälineinä käyvät myös Epassi ja Edenred ja Smartum liikuntaedut