Yin-jooga on hidastempoinen jopa meditatiivinen joogan muoto, jossa kehon faskioita ja niissä sijaitsevia meridiaaneja herätellään lempeillä asanoilla (asennoilla). Yin-joogassa asanat ovat pitkäkestoisia, 3-5 minuuttia tai pidempiä. Pääsääntöisesti asanat tehdään lattialla joogamaton päällä. Kehoa voidaan tukea tyynyjen, tiilien ja vilttien avulla, jolloin päästään syviin rentouttaviin asentoihin. Tarjolla on myös aina vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan.

Yin-joogan tavoite on pitkälti sama kuin shiatsussa; saada energia virtaamaan, parantaa kehon liikkuvuutta ja rentouttaa sekä mieltä että kehoa. Shiatsun tapaan yin-jooga pohjaa kiinalaiseen lääketieteeseen, viiden elementin sekä yin ja yang -teoriaan. Shiatsu ja yin-jooga tukevatkin toisiaan erinomaisesti.

Järjestän Toivalassa toistaiseksi 3 henkilön pienryhmissä toteutettavia yin-joogaharjoituksia. Tulevien harjoitusten ajankohdat löydät alta. Voit myös koota oman ryhmän tai tulen tarvittaessa pitämään harjoituksen, tällä hetkellä minulta löytyy välineet 5 hlön ryhmälle. Isommat ryhmät toteutetaan yhteistyössä Studio Tempon kanssa.

Tammi- ja helmikuun harjoituksissa on rentoutumisen lisäksi teemana aineenvaihdunnan tukeminen. Harjoitusten kesto on 75 minuuttia sisältäen loppurentoutuksen. Tulevat harjoitukset pidetään:

Ke 26.1. klo 18:00-19:15 – TÄYNNÄ
Ke 2.2. klo 18:00-19:15
Su 13.2. klo 18:00-19:15 – Sydäntä avaava ystävänpäivä-jooga
Ke 18.2. klo 18:00-19:15
Su 27.2.klo 18:00-19:15

Voit ilmoittautua harjoituksiin osoitteessa vello.fi/luonnonmukaan/ (valitse palveluksi yin-jooga) tai voit kysellä paikkoja minulta viestillä. Yksittäisen harjoituksen hinta on 12,50€, kolmen kerran kortti 30€, käyttöaika kolme kuukautta.

Kun tulet harjoitukseen, pue päälle mukavat lämpimät, joustavat vaatteet ja villasukat ja ota mukaan pieni pyyhe.