Alta löydät tietoa hoidoista korona-aikana sekä lisätietoa liittyen hoitoihin ja rokotuksiin, sekä tilanteeseen, että olet sairastanut koronan.

💚 Teen hoitoja kotona Toivalassa kolmena-neljänä päivänä viikossa ja muutaman kerran kuukaudessa Studio Tempon tiloissa Kuopiossa.
💚 Olen rajannut päivittäisen asiakasmäärän maksimissaan 2-3 asiakkaaseen, joten aikoja on rajoitetusti tarjolla ja niiden välissä on aina aikaa puhdistaa ja desinfioida paikat.
💚 Huolehdin hygieniasta ja desinfioinnista erityisen tarkasti
💚 Pyydän, että hoitoon saapuessasi ja hoidosta poistuessasi peset kädet runsaalla saippualla. Käytäthän myös tarjolla olevaa käsidesiä. Saatavilla on myös maskeja.
💚 Ethän tule hoitoihin kipeänä. Jos tunnet olosi yhtään kipeäksi tai sinulla on pieniäkin oireita, siirrä mieluummin aikasi eteenpäin tai peru se tarvittaessa.

HOITOON ROKOTUKSEN JÄLKEEN


Hoitoa ei suositella heti rokotuksen (korona, influenssa jne.) jälkeen. THL suosituksen mukaan lihasrasitusta tulisi välttää kolmen vuorokauden ajan rokotteen saannista. Jos saat rokotteesta oireita, pidä vähintään viikon mittainen oireeton jakso ennen hoitoon tuloa.

HOIDOT SAIRASTUMISEN JÄLKEEN JA ALTISTUMINEN


THL:n ohjeiden mukaan koronavirustautiin sairastuneen tulee pysytellä kotona kunnes hän on ollut oireeton 2 vuorokauden ajan ja oireiden alusta on kulunut vähintään 5 vuorokautta. Jos oireita on vielä 5 vuorokautena tai sen jälkeen, potilaan tulee pysyä kotona, kunnes hän on ollut oireeton vähintään kaksi vuorokautta. Sama sääntö pätee myös muihin virustauteihin.

Seuraan viranomaisohjeistusta ja reagoin tarvittaessa ohjeistuksen mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa!


 

Yksi kommentti

Vastaa