Tältä sivulta löydät kuukausittain/ajanjaksoittain vaihtuvat hoitotarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa arkisin, osa tarjouksista vain Toivalassa. Hoidot ovat kaikkien varattavissa ilman rajoituksia ellei toisin ole erikseen mainittu esim. vain uusille asiakkaille. Tarjouksista ei muita alennuksia.

SYYS-LOKAKUUN HOITOTARJOUKSET

Syys-lokakuun hoitotarjoukset ovat 45 min. tutustumishoitoja, hinta 40 €. Tarjoushoidot saatavilla arkisin klo 9.00-18.00. Voit halutessasi yhdistää myös kaksi hoitoa, huomioi, että järjestelmä lisää automaattisesti väliin 15 min. vaihto tauon. Voit varata saman hoidon halutessasi tarjousajalla myös useamman kerran ellei toisin ole mainittu. Ajanvaraus >>

🍁 Rentouttava Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta – sopii erityisesti sinulle, joka puret/narskutat hampaita tai puhut työksesi paljon (ei hyvinvointiedut) Lisätietoa hoidosta hinnasto-sivulta.
🍂 Niska-hartiaseudun hieronta vahvistettuna tarvittaessa imukupeilla – sopii esimerkiksi sinulle, joka teet paljon töitä tietokoneella, neulot jne.
🍁 Rentouttava hieronta lämpöpakkauksin – sopii sinulle, joka kaipaat hetken rentoutusta ja elvytystä käsien ja jalkaterien verenkiertoon

Hoitojen hinta on 40 €. Hierontaan (klassinen kaksi viimeistä) maksuvälineenä käyvät myös Edenred Epassi, ja Smartum hyvinvointiedut. Tutustumishoidoista ei muita alennuksia.

Varaukset >> (tutustumistarjoukset kategoria)

Hoito tulee käyttää kampanja-ajalla eli hoitoja ei voi ostaa lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi.

Vastaa