Verkkokaupan ylläpitäjä
Verkkokaupan ylläpitäjä on Luonnon mukaan (Y-tunnus 2932832-5).  Yhteystiedot: Jäkälätie 7, 70900 Toivala. Ongelmatilanteissa ja kysymyksissä auttaa Marja Pylkkänen, p. 040 746 9226 tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi.

Tilaaminen
Tilattavat tuotteet ja palvelut valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus viimeistellään suorittamalla maksu joko mobilepayn, izettle maksulinkin tai tilisiirron kautta tai tuotetta noudettaessa käteisellä tai kortilla. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä niiden hinta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Luonnon mukaan pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Maksaminen ja maksutavat
Postitettavat tuotteet maksetaan joko mobilepayn tai izettle maksulinkin kautta tai tilisiirrolla. Noudettavat tuotteet voi maksaa noudettaessa käteisellä tai kortilla. Toimitus tapahtuu kun maksu on suoritettu ja näkyy kirjautuneena.

Toimitus
Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Lahjakortit ja oppaat toimitetaan asiakkaalle sähköisesti maksutapahtuman tapahduttua. Lahjakortin voi ostaa myös https://vello.fi/luonnonmukaan/lahjakortit kautta, jolloin lahjakortin voi lähettää suoraan vastaanottajalle myös ajastettuna. 

Kurssiosallistumisesta toimitetaan maksutapahtuman jälkeen asiakkaalle tilausvahvistus, joka toimii samalla asiakkaan pääsylippuna kyseiselle kurssille. Lisäksi asiakas saa sähköpostitse tarkemmat tiedot kurssiosallistumisesta kurssia edeltävällä viikolla.

Palautus ja peruutus tuotteet
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia

Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön.

Palautus ja peruutus kurssit
Kurssit maksetaan pääsääntöisesti ennakkoon. Kurssien osalta maksettu kurssimaksu hyvitetään 100% takaisin, mikäli asiakas peruu kurssin 7 (seitsemän) vrk ja 50%, mikäli asiakas peruu kurssin 2 (kaksi) vuorokautta ennen kurssin alkamista. Alle 24 tuntia ennen kurssin alkamista tulleita peruutuksia ei hyvitetä, mutta asiakas voi osallistua vastaavalle kurssille seuraavan 6 (kuuden) kuukauden sisällä. Samat maksu- ja peruutusehdot koskevat myös kurssipäivänä käteisellä tai kortilla maksettava kursseja. Luonnon mukaan on oikeus laskuttaa alle 24 (kaksikymmentäneljä) tuntia ennen kurssin alkua peruutetun kurssin hinta asiakkaalta kokonaan.

Palautus- ja peruutusohjeet
Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilauksen, on hänen otettava yhteyttä sähköpostitse Luonnon mukaan, Marja Pylkkänen marja@luonnonmukaan.fi, jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. Palautusta varten asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa, tilinumeronsa ja tilaamansa tuote. Avattuja tuotteita ei hyvitetä asiakkaalle. Kurssimaksua tai lahjakorttia ei hyvitetä takaisin, mikäli kurssi on pidetty, eikä asiakas ole kurssille osallistunut tai lahjakortin voimassaoloaika on päättynyt.

Muuta
Jokainen osallistuja tekee oppaissa, e-kirjoissa ja kursseilla ohjatut ja neuvotut tuotteet ja hoidot omalla vastuullaan, alle 18-vuotiaat huoltajan vastuulla.

Kaiken palveluun liittyvän materiaalin jakaminen, kopioiminen ja myyminen on ehdottomasti kielletty. Kuluttaja on korvausvelvollinen palveluntarjoajalle tekemästään sopimusrikkomuksesta.

Toivalassa 07.01.2023.