Haluaisitko oppia lisää kasveista? Kiinnostaako sinua luonnonkosmetiikan valmistus? Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle!

Kurssin sisältö:

28.11.2020 ja 5.12.2020 kursseilla opit valmistamaan luonnonkosmetiikkaa ja saippuoita. Kurssin alussa tutustumme kurssin teemakasveihin (esim. kehäkukka, ruusu, siankärsämö, voikukka) ja niiden hoitaviin ominaisuuksiin sekä eteerisiin öljyihin. Talvikurssilla valmistamme kaksi erilaista saippuaa, yhden salvan/voiteen ja yhden kylpytuotteen. Kurssilta saat tuotteiden lisäksi mukaasi reseptivihkon, josta löytyy lisää ohjeita luonnonkosmetiikan valmistukseen.

19.12.2020 kurssi on suunnattu noin 7-12 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja se on hieman lyhyempi ja enemmän tekemiseen keskittyvä. Kurssilla tutustutaan kukkiin ja luonnon materiaaleihin ja valmistetaan helppoa luonnonkosmetiikkaa ja saippuoita. Kurssilla valmistetaan huulirasva/rasva, kylpytuote sekä kaksi erilaista saippuaa.

Kenelle:

Kurssit on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut kasveista ja niiden käytöstä luonnonkosmetiikan valmistuksessa ja terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista. Kurssi pidetään pienessä, maksimissaan 6 henkilön ryhmässä.

Aika ja paikka:

La 28.11.2020 kello 15.00, kurssin kesto n. 3 tuntia
La 5.12.2020 kello 15.00, kurssin kesto n. 3 tuntia
La 19.12.2020 kello 15.00, kurssin kesto n. 2 tuntia, lapset ja nuoret noin 7-12 vuotta

Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

Kurssin hinta ja kurssille ilmoittautuminen:

Aikuisten kurssin hinta on 45 €/hlö, lasten ja nuorten 29 €/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet, pakkaustarvikkeet ja reseptit. Lisäksi kurssilla tarjolla on yrttiteetä/glögiä/mehua ja pientä naposteltavaa.

Kurssille voi ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi, jolloin kurssi maksetaan kurssipäivänä käteisellä tai kortilla. Kurssin minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kursseja voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa esim. pikkujoulujen tai polttarisaunan yhteydessä. Asiakkaan tiloissa järjestettävistä kursseista teen erillisen tarjouksen toivotun sisällön mukaan. Kurssin hinnan lisäksi laskutetaan matkakulut 0,20 €/km.

Seuraan ja noudatan viranomaisten ohjeistuksia korona-tilanteen suhteen. Pidätän oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.

Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista, laita sähköpostia tai soita, niin vastaan mielelläni kysymyksiisi.

Marja

Vastaa