Haluaisitko lisätä omaa hyvinvointiasi? Kaipaatko rentoutumista ja vinkkejä siihen, kuinka voit hoitaa terveyttäsi luonnollisin keinoin? Haluaisitko oppia lisää kasveista? Kiinnostaako sinua luonnonkosmetiikan valmistus? Haluatko viettää mukavan ja rennon iltapäivän kasvien ja tuoksujen parissa? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, nämä kurssit on suunniteltu juuri sinulle.

Kurssit ja niiden sisältö:

Helmikuussa valmistaudumme maaliskuussa vietettävään naistenpäivään ja teemme Studio Tempolla lauantaina 27.2. ihanan yin-joogaharjoituksen ja äänimaljarentoutuksen ja käymme läpi naisille sopivia itsehoitopisteitä, kasveja ja eteerisiä öljyjä. Nimestään huolimatta kurssi on suunnattu kaikenikäisille naisille. Tempon kurssit ovat kaikille avoimia ja niille voi ilmoittautua osoitteessa www.studiotempo.fi/kurssit.

Samaa teemaa jatkamme myös maaliskuun kursseilla. Käymme läpi naisille sopivia kasveja ja eteerisiä öljyjä ja valmistamme niistä ihania tuotteita. Panostamme erityisesti kotimaisiin kasveihin, joita pääset kesällä keräämään, ja kasveihin, joita voit kasvattaa pihalla tai parvekkeella. Valmistamme kurssilla saippuaa, salvan tai voiteen sekä tuoksun. Lisäksi saat kurssilta mukaasi reseptivihkon, josta löytyy lisää ohjeita luonnonkosmetiikan valmistukseen.

Kenelle:

Kurssit on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut kasveista, eteerisistä öljyistä ja niiden käytöstä luonnonkosmetiikan valmistuksessa ja terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista. Toivalassa kurssit pidetään pienissä, maksimissaan 6 henkilön ryhmissä. Tempon kurssista lisätiedot Tempon sivuilta.

Aika ja paikka:

La 27.2.2021 kello 13.00, kurssin kesto noin 3 tuntia, paikkana Studio Tempo
La 6.3.2021 kello 15.00, kurssin kesto n. 3 tuntia – 1 PAIKKA VAPAANA
La 20.3.2021 kello 15.00, kurssin kesto n. 3 tuntia – 3 PAIKKAA VAPAANA

Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

Kurssin hinta ja kurssille ilmoittautuminen:

Toivalassa pidettävien kurssien hinta on 45 €/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet, pakkaustarvikkeet ja reseptit. Lisäksi kurssilla tarjolla on yrttiteetä ja pientä naposteltavaa.

Kurssille voi ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi, jolloin kurssi maksetaan kurssipäivänä käteisellä tai kortilla. Kurssin minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et pääse mukaan kurssille, löydät verkkokaupasta myös ladattavan oppaan, jossa on runsaasti helppoja ohjeita kosmetiikan valmistamiseen kotioloissa.

Kursseja voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa esim. pikkujoulujen tai polttarisaunan yhteydessä. Kurkkaa ideoita erilaisiin kursseihin ja ohjelmaksi täältä. Asiakkaan tiloissa järjestettävistä kursseista teen erillisen tarjouksen toivotun sisällön mukaan. Kurssin hinnan lisäksi laskutetaan matkakulut 0,20 €/km.

Seuraan ja noudatan viranomaisten ohjeistuksia korona-tilanteen suhteen. Pidätän oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.

Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista, laita sähköpostia tai soita, niin vastaan mielelläni kysymyksiisi.

Marja

Vastaa