55.00

Wanhanajan saippuat peruskurssilla perehdymme saippuan valmistukseen perinteisin menetelmin lipeästä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Wanhanajan saippuat peruskurssilla perehdymme saippuan valmistukseen perinteisin menetelmin lipeästä. Itse valmistetut saippuapalat ovat ekologinen vaihtoehto, eivätkä ne sisällä ihoa ärsyttäviä ainesosia. Valmistamme muutamaa erilaista saippuaa. Koska saippuan valmistuksessa käytetään lipeää, kurssi ei sovellu perheen pienimmille. Huom! Perinteisin menetelmin valmistetut saippuat vaativat pidemmän kovettumisajan, mutta nämä saippuat ehtivät vielä hyvin pukinkonttiin.

KURSSIN SISÄLTÖ:
Kurssilla käymme läpi saippua valmistuksen perusteet ja valmistuksessa tarvittavat välineet. Peruskurssilla paneudumme pääsääntöisesti menetelmiin ja valmistamme muutamaa erilaista perussaippuaa. Kurssin ohjaavat Waudevilleistä luonnontuoteneuvoja Kati Ukkonen ja Luonnon mukaan yrittäjä, kasvilääkintäterapeutti ja yrttineuvoja Marja Pylkkänen.

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut saippuan valmistamisesta perinteisin menetelmin. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheesta.

AIKA JA PAIKKA:
Su 14.08.2022 kello 16.00, Toivala Jäkälätie 7 – 1 PAIKKA
Ke 17.08.2022 kello 17.00, Toivala Jäkälätie 7 – TÄYNNÄ
Mahdolliset lisäpäivät ilmoitetaan piakkoin!!Voit myös kysyä peruutuspaikkoja sähköpostilla.

Kurssin kesto on noin kolme tuntia. Kurssi pidetään mahdollisuuksien mukaan ulkona terassilla, sateen sattuessa sisätiloissa.

KURSSIN HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:
Kurssin hinta on 55€/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat raaka-aineet ja opastus. Kurssin minimiosallistujamäärä on 4 hlöä. Huom! Tutustuthan ilmoittautuessasi myös toimitus- ja peruutusehtoihin.

Lisätiedot

Kurssipäivä

Ke 17.8. klo 17, Toivala, Su 14.8. klo 16, Toivala