35.00

Villiyrttien käyttö ja säilöntä kurssilla opit käyttämään luonnon kasveja sekä puutarhan mauste- ja rohtokasveja keittiössä ja terveyden tukena.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Villiyrttien käyttö ja säilöntä -kurssilla opit käyttämään ja säilömään villiyrttejä sekä puutarhan mauste- ja rohtokasveja monin eri tavoin. Kerään kurssilla käytettävät kasvit ennakkoon tai voit tulla mukaan aamupäivän villiyrttiretkelle kasveja keräämään. Kurssin aluksi käymme läpi kasvit ja niiden ominaisuudet, jonka jälkeen opettelemme öljyjen, salvojen ja uutteiden valmistuksen, yrttien käytön esim. pakkauksina ja eri tapoja niiden säilömiseen. Lisäksi teemme kurssilla hoitavat jalkakylvyt.

Kesän kursseilla kasvien kasvu- ja kukintavaihe on hieman erilainen, mikä tuo kurssien sisältöön pienoisia sävyeroja. Käymme kaikilla kursseilla kuitenkin läpi yleisimmät, Suomen luonnosta kerättävät villiyrtit ja rohtokasvit.

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut villiyrteistä ja puutarhan mauste- ja rohtokasveista ja niiden erilaisista käyttömahdollisuuksista keittiössä ja terveyden tukena. Opit kurssilla rakentamaan oman pienen “kotiapteekin”. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista.

AIKA JA PAIKKA:
La 17.6.2023 klo 15:30-17:30, Toivala
Ke 5.7. 2023 klo 17:30-19:30, Toivala

Kurssin kesto on noin 2 tuntia. Kurssi pidetään mahdollisuuksien mukaan ulkona terassilla, sateen sattuessa sisätiloissa.

KURSSIN HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:
Kurssin hinta on 35€/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat raaka-aineet (ei alkoholi), opastus ja opasvihko. Ilmoittautuessasi samalla villivihannes ja villiyrtit-kurssille, saat kurssit koodilla VILLI23 hintaan 55€ (norm. 60€). Koodi annetaan maksun yhteydessä kuponki kohtaan. Voit ilmoittautua kurssille myös sähköpostilla marja@luonnonmukaan.fi.Huom! Tutustuthan ilmoittautuessasi myös toimitus- ja peruutusehtoihin.

Katso myös villivihannes- ja villiyrttikurssit. Jos et pääse mukaan kurssille, löydät verkkokaupasta myös edullisen ladattavan oppaan, jossa on runsaasti helppoja ohjeita illivihannesten ja -yrttien keräämiseen ja käyttöön.

Lisätiedot

Kurssipäivä

Ke 05.07. klo 17:30 Toivala, La 17.06. klo 15.30, Toivala