25.00

Haluaisitko oppia lisää luonnosta kerättävistä villivihanneksista ja villiyrteistä? Jos vastasit kyllä, tervetuloa mukaan villiyrttien mukaansatempaavaan maailmaan.
.
.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Villivihannes- ja villiyrttikurssi päivämäärät on nyt julkaistu! Haluaisitko oppia lisää luonnosta kerättävistä villivihanneksista ja villiyrteistä? Jos vastasit kyllä, tervetuloa mukaan villiyrttien mukaansatempaavaan maailmaan.

KURSSIN SISÄLTÖ:
Villivihannes- ja villiyrttikurssilla lähdemme luontoretkelle ja tutustumme retken aikana noin kymmeneen kotimaiseen villivihannekseen ja villiyrttiin ja opimme tunnistamaan erilaisia kasveja. Käymme läpi villiyrttien keräämiseen ja säilömiseen liittyvät asiat ja tutustumme niiden käyttöön ravintona, kotikylpylässä ja terveyden tukena. Samalla pääset kokemaan luontoliikunnan ihmeellisen voiman.

Alkukesän ja kesän kursseilla villiyrttien kasvu- ja kukintavaihe on hieman erilainen, mikä tuo kurssien sisältöön pienoisia sävyeroja. Käymme molemmilla kursseilla kuitenkin läpi yleisimmät Suomen luonnosta kerättävät villiyrtit.

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut villivihanneksista ja -yrteistä ja niiden erilaisista käyttömahdollisuuksista. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista. Kurssilla liikumme ulkona luonnossa, Vehkalammin kurssit suhteellisen tasaisessa maastossa.

AIKA JA PAIKKA:

Ke 08.06.2022 kello 17.00, Puijo, lähtö Puijon majan edestä
Ke 15.06.2022 kello 17.00, Siilinjärvi (paikka tarkentuu toukokuussa)
La 18.06.2022 kello 11.00, Vehkalampi (noin. 25 km Kuopiosta Joensuun tietä)
Ma 20.06.2022 kello 17.00, Puijo, lähtö Puijon majan edestä (tällä kurssilla mukana myös hieman kasvien maagista maailmaa lähestyvän juhannuksen ja juhannustaikojen kunniaksi)
Ke 06.07.2022 kello 17.00, Puijo, lähtö Puijon majan edestä
La 09.07.2022 kello 11.00, Vehkalampi (noin. 25 km Kuopiosta Joensuun tietä)

Kurssien kesto on noin kaksi tuntia. Kurssit pidetään ulkoilmassa joten pukeudu kurssille sään mukaan ja ota mukaan hyttyskarkoitetta. Rankkasateen sattuessa kurssipäivä voidaan siirtää tai voit siirtyä toiselle kurssille. Pidätän oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.

KURSSIN HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:
Kurssin hinta on 25€/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat opastus ja opas, johon on koottu tietoa villiyrteistä ja niiden käytöstä ravintona, kotikylpylässä ja terveyden tukena. Lisäksi mukana on pieniä maistiaisia. Voit ilmoittautua kurssille täällä, muista valita haluamasi kurssipäivä! Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessasi samalla Ruokaa villiyrteistä TAI Villiyrttien käyttö ja säilöntä -kursseille, saat kurssit koodilla VILLI22 hintaan 50€ (norm. 55€). Koodi annetaan maksun yhteydessä kuponki kohtaan. Voit ilmoittautua kurssille myös sähköpostilla marja@luonnonmukaan.fi. Huom! Tutustuthan ilmoittautuessasi myös toimitus- ja peruutusehtoihin.

Jos et pääse mukaan kurssille, löydät verkkokaupasta myös edullisen ladattavan oppaan, jossa on runsaasti helppoja ohjeita villivihannesten ja -yrttien keräämiseen ja käyttöön.

Lisätiedot

Kurssipäivä

Ke 06.07. klo 17, Puijo, Ke 08.06. klo 17, Puijo, Ke 15.06. klo 17, Siilinjärvi, Ke 25.05. klo 17, Puijo, La 09.07. klo 11, Vehkalampi, La 18.06. klo 11, Vehkalampi, Ma 20.06. klo 17, Puijo