25.00

TÄYNNÄ, KYSY PERUUTUSPAIKKOJA Haluaisitko oppia lisää luonnosta kerättävistä villivihanneksista ja villiyrteistä? Jos vastasit kyllä, tervetuloa mukaan villiyrttien mukaansatempaavaan maailmaan.
.
.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Haluaisitko oppia lisää luonnosta kerättävistä villivihanneksista ja villiyrteistä? Jos vastasit kyllä, tervetuloa mukaan villiyrttien mukaansatempaavaan maailmaan.

KURSSIN SISÄLTÖ:
Villivihannes- ja villiyrttikurssilla lähdemme luontoretkelle ja tutustumme retken aikana noin kymmeneen kotimaiseen villivihannekseen ja villiyrttiin ja opimme tunnistamaan erilaisia kasveja. Käymme läpi villiyrttien keräämiseen ja säilömiseen liittyvät asiat ja tutustumme niiden käyttöön ravintona, kotikylpylässä ja terveyden tukena. Samalla pääset kokemaan luontoliikunnan ihmeellisen voiman.

Alkukesän ja kesän kursseilla villiyrttien kasvu- ja kukintavaihe on hieman erilainen, mikä tuo kurssien sisältöön pienoisia sävyeroja. Käymme molemmilla kursseilla kuitenkin läpi yleisimmät Suomen luonnosta kerättävät villiyrtit.

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut villivihanneksista ja -yrteistä ja niiden erilaisista käyttömahdollisuuksista. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista. Kurssilla liikumme ulkona luonnossa, Vehkalammin kurssit suhteellisen tasaisessa maastossa.

AIKA JA PAIKKA:
Aika: Ke 16.06.2021 kello 17.00, kurssin kesto noin 2 tuntia
Paikka: Puijo, lähtö Puijon majan edustalta

KURSSIN HINTA:
Kurssin hinta on 25 €/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat opastus ja opas, johon on koottu tietoa villiyrteistä ja niiden käytöstä ravintona, kotikylpylässä ja terveyden tukena. Lisäksi mukana on pieniä maistiaisia. Jos et pääse mukaan kurssille, löydät verkkokaupasta myös edullisen ladattavan oppaan, jossa on runsaasti helppoja ohjeita villivihannesten ja -yrttien keräämiseen ja käyttöön.

Kursseille voi ilmoittautua netin kautta tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi, jolloin kurssi maksetaan kurssipäivänä käteisellä tai kortilla. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimi osallistujamäärä kurssille on kolme henkilöä. Tutustuthan ilmoittautuessasi myös toimitus- ja peruutusehtoihin.

Kurssit pidetään ulkoilmassa ja koronaan liittyvät viranomaisohjeistukset huomioiden. Pukeudu kurssille sään mukaan, rankkasateen sattuessa kurssipäivä voidaan siirtää tai voit siirtyä toiselle kurssille. Pidätän oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.