39.00

Ruokaa villiyrteistä -kurssilla valmistamme valmiiksi kerätyistä villiyrteistä ja puutarhan kasveista maistuvan aterian. Tervetuloa hakemaan villiyrttivinkit juhannukseen ja kesään!

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Ruokaa villiyrteistä -kurssilla tutustumme ensin ennalta keräämiini villivihanneksiin ja -yrtteihin sekä puutarhan maustekasveihin ja kokkaamme niistä yhdessä maittava aterian, jonka nautimme kurssin päätteeksi. Kurssilta saat mukaasi reseptimonisteen ja paljon vinkkejä esim. vatsan hoitoon villiyrttien ja maustekasvien avulla.

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut villivihanneksista ja -yrteistä ja niiden erilaisista käyttömahdollisuuksista keittiössä. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista.

AIKA JA PAIKKA:
Ti 20.06.2023 kello 17.00 Toivala Jäkälätie 7 – 2 PAIKKAA JÄLJELLÄ
Lisäpäivänä tiistai 27.6. jos kiinnostusta riittää, kysy rohkeasti!

Kurssin kesto on noin 2,5 tuntia. Kurssi pidetään mahdollisuuksien mukaan ulkona terassilla, sateen sattuessa sisätiloissa.

KURSSIN HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:
Kurssin hinta on 39€/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat raaka-aineet, opastus ja reseptivihko. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua kurssille myös sähköpostilla marja@luonnonmukaan.fi. Huom! Tutustuthan ilmoittautuessasi myös toimitus- ja peruutusehtoihin.

Katso myös villivihannes- ja villiyrttikurssit. Jos et pääse mukaan kurssille, löydät verkkokaupasta myös edullisen ladattavan oppaan, jossa on runsaasti helppoja ohjeita villivihannesten ja -yrttien keräämiseen ja käyttöön.

Lisätiedot

Kurssipäivä

La 17.06. klo 15.30, Toivala