25.00

YKSI PERUUTUSPAIKKA VAPAANA! Haluaisitko oppia valmistamaan ruokaa luonnosta kerättävistä villivihanneksista ja villiyrteistä? Jos vastasit kyllä, tervetuloa mukaan villiyrttien mukaansatempaavaan maailmaan.
.

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Haluaisitko oppia valmistamaan ruokaa luonnosta kerättävistä villivihanneksista ja villiyrteistä? Jos vastasit kyllä, tervetuloa mukaan villiyrttien mukaansatempaavaan maailmaan.

KURSSIN SISÄLTÖ:
Ruokaa villiyrteistä kurssilla tutustumme erilaisiin luonnosta kerättäviin villivihanneksiin ja -yrtteihin ja niiden käyttöön keittiössä. Valmistamme yhdessä maistuvan aterian ja aterian aikana puhumme vielä villiyrttien terveyteen vaikuttavista ominaisuuksista.

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut villivihanneksista ja -yrteistä ja niiden käytöstä ruokien ja juomien valmistuksessa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista.

AIKA JA PAIKKA:
Aika: To 17.06.2021 kello 17.00, kurssin kesto noin 2,5 tuntia
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala. Sään salliessa valmistamme ruoat ulkona terassilla, pukeudu siis sen mukaan.

KURSSIN HINTA:
Kurssin hinta on 25 €/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat raaka-aineet ja opastus. Jos et pääse mukaan kurssille, löydät verkkokaupasta myös edullisen ladattavan oppaan, jossa on runsaasti helppoja ohjeita villivihannesten ja -yrttien keräämiseen ja käyttöön.

Kurssille voi ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi, jolloin kurssi maksetaan kurssipäivänä käteisellä tai kortilla. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimi osallistujamäärä kurssille on kolme henkilöä. Tutustuthan ilmoittautuessasi myös toimitus- ja peruutusehtoihin.

Luonnon mukaan pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.