40.00

Naisten illat ovat iltoja, joiden tarkoituksena on koota yhteen samanhenkisiä naisia vaihtelevien teemojen ympärille. Lämpimästi tervetuloa!
.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Naisten illat ovat iltoja, joiden tarkoituksena on koota yhteen samanhenkisiä naisia vaihtelevien teemojen ympärille. Tavoitteena on rento ilmapiiri, jossa keskustellaan illan teemasta ja nautitaan hyvästä seurasta. Lämpimästi tervetuloa.

AISTIEN ILTA TO 2.11. KLO 17:00 TÄYNNÄ
Ilta-alkaa aistijoogalla, jossa harjoituksessa hyödynnetään kaikkia aisteja; hajua, kuuloa, makua, näköä ja tuntoa herätellen samalla esiin kuudes aisti, kyky intuitiiviseen ajatteluun. Harjoituksen jälkeen tehdään omat voimatuoksut tuota intuitiota hyödyntäen, samalla teetä nauttien ja eteerisiin öljyihin ja niiden käyttöön tutustuen. Illan aikana käytössä äänimaljat ja muut soittimet, eteeriset öljyt ja luonnon materiaalit. Tämä ilta sopii sinulle, joka haluat herkistää omia aistejasi samalla rentoutuen. Huom! Voit osallistua myös pelkkään voimatuoksun tekoon, kysy lisää sähköpostilla marja (@) luonnonmukaan.fi

LUOVUUDEN LÄHTEELLÄ TO 23.11. KLO 17:00 2 PAIKKAA JÄLJELLÄ
Ilta alkaa lempeää liikettä sisältävällä harjoituksella (Qìgong, jooga, venyttely), jonka aikana herätellään luovuus esiin voimistamalla luovuuteen liittyviä meridiaaneja ja akupisteitä. Harjoituksen jälkeen maalataan harjoituksen nostama mielenmaisema tauluksi omalla vapaalla tyylillä. Kaikki tarvikkeet sisältyvät hintaan. Tämä ilta sopii sinulle, joka haluat herätellä sisäistä luovuuttasi. Ei vaadi aiempaa kokemusta maalaamisesta, jokainen maalaa omalla tyylillään omien taitojensa mukaan.

NAISEUDEN VOIMA TO 7.12. KLO 17:00 TÄYNNÄ
Ilta alkaa tutustumalla naiseutta hoitaviin ja vahvistaviin akupisteisiin, joita hyödynnetään joogaharjoituksen (yin) aikana. Harjoituksen aikana voidaan käyttää myös äänimaljoja ja soittimia. Joogaharjoituksen jälkeen sukelletaan naiseutta hoitavien kasvien ja tuoksujen maailmaan ja valmistetaan kotiin vietäväksi kylpyvaahto ja salvaa. Tämä harjoitus sopii sinulle, joka haluat vahvistaa sisäistä ja ulkoista naiseutta ja kaipaat hetken hemmottelua arjen keskelle. Huom! Voit osallistua myös pelkkään tuotteiden valmistus osioon, kysy lisää sähköpostilla marja (@) luonnonmukaan.fi

PAIKKA JA KESTO:
Naisten illat järjestetään osoitteessa Jäkälätie 7, 70900 Toivala. Iltojen kesto on noin 2,5-3 tuntia. HUOM! Voit koota myös oman ryhmän tai kysyä vastaavaa tapahtumaa omaan tilaisuuteesi.

ILLAN HINTA:
Yhden illan hinta on 40€ (UK 35€) ja hinta sisältää kaikki tarvikkeet. Tarjolla myös teetä ja pientä purtavaa. Maksimi osallistujamäärä neljä henkilöä, minimi kolme henkilöä. Kurssin voi maksaa kulttuuri- ja liikuntaedulla (Edenred, Epassi, Smartum) materiaalimaksua 10€ lukuun ottamatta. Jos kurssi ei tule täyteen, avaan mahdollisuuden osallistua myös pelkkään jooga-osioon.

ILMOITTAUTUMINEN:
Illan maksimi osallistujamäärä on neljä henkilöä, minimi kolme henkilöä. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla marja (@) luonnonmukaan.fi. Illat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Tutustu VERKKOKAUPAN TOIMITUS-, PERUUTUS- JA SOPIMUSEHDOT tilauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Kurssipäivä

To 2.11. Aistien ilta, To 23.11. Luovuuden lähteellä, To 7.12. Naiseuden voima