39.00

Luonnollista kauneutta kurssilla opit hyödyntämään luonnosta saatavia materiaaleja terveyden ja kauneuden tukena.

.

6 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Haluaisitko oppia lisää luonnon materiaalien hyödyntämisestä terveyden ja kauneuden tukena. Kiinnostaako sinua luonnonkosmetiikan valmistus? Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle!

KURSSIN SISÄLTÖ:
Kurssilla käymme läpi kasveja ja yrttejä ja niiden hoitavia ominaisuuksia sekä teemaan sopivia eteerisiä öljyjä. Puhumme luonnonkosmetiikan valmistamisesta ja valmistamme esim. salvaa ja kylpytuotteita/deodorantin. Lisäksi saat kurssilta mukaasi reseptivihkon, josta löytyy lisää ohjeita luonnonkosmetiikan valmistukseen.

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut kasveista ja niiden käytöstä luonnonkosmetiikan valmistuksessa ja terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista. Voit koota myös oman ryhmän, kysy lisää sähköpostilla!

AIKA JA PAIKKA:

Aika: La 22.10.2022 kello 14.00, kurssin kesto noin 2,5 tuntia
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

KURSSIN HINTA:
Kurssin hinta on 39 €/hlö, kurssin hinta kahdelle 71 € koodilla KAKSI22. Kurssin hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet, pakkaustarvikkeet ja reseptit. Lisäksi kurssilla tarjolla on yrttiteetä ja kahvia.

Kurssin minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Huom! Tutustu peruutus- ja toimitusehtoihin tilauksen yhteydessä.

Luonnon mukaan seuraa ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia koronatilanteen suhteen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.