45.00

Luonnollista kauneutta naisille kurssilla opit hyödyntämään luonnosta saatavia materiaaleja erityisesti naisen terveyden ja elämänvaiheiden tukena ja kauneuden hoidossa.

.

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Haluaisitko oppia lisää luonnon materiaalien hyödyntämisestä erityisesti naisen terveyden ja elämänvaiheiden tukena ja kauneuden hoidossa. Kiinnostaako sinua luonnonkosmetiikan valmistus? Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle!

KURSSIN SISÄLTÖ:
Kurssilla käymme läpi naisia ja naisten hyvinvointia tukevia kasveja ja yrttejä ja niiden hoitavia ominaisuuksia sekä teemaan sopivia eteerisiä öljyjä. Puhumme luonnonkosmetiikan valmistamisesta ja valmistamme esim. vartalon kuorintasaippuan (body scrub) ja salvaa. Lisäksi saat kurssilta mukaasi reseptivihkon, josta löytyy lisää ohjeita luonnonkosmetiikan valmistukseen.

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut luonnonkosmetiikan valmistuksesta ja kasvien ja yrttien käytöstä terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheesta. Voit koota myös oman ryhmän, kysy lisää sähköpostilla!

AIKA JA PAIKKA:

Aika: Su 12.03.2023 kello 14.00, kurssin kesto noin 2,5 tuntia – YKSI PAIKKA JÄLJELLÄ
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

KURSSIN HINTA:
Kurssin hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet, pakkaustarvikkeet ja reseptit. Lisäksi kurssilla tarjolla on yrttiteetä ja kahvia.

KURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN:
Voit ilmoittautua myös sähköpostilla marja (@) luonnonmukaan.fi. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Huom! Tutustu VERKKOKAUPAN TOIMITUS-, PERUUTUS- JA SOPIMUSEHDOT tilauksen yhteydessä.