40.00

Yin&Skin kurssilla sekoitetaan oma kasvojen hoitoöljy, tehdään gua sha kasvohoito ja päivän päätteeksi lempeä yin joogaharjoitus. Tervetuloa mukaan!
.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ihanaa hemmottelua syksyn pimeyteen. Yin&skin kurssilla pääset tekemään itsellesi ihanan minikasvohoidon gua sha välineillä. Tämän jälkeen teemme rentouttavan yin jooga-harjoituksen, joka päättyy äänimaljojen lempeään sointiin. Jos kaipaat valonpilkahduksia syksyyn, tervetuloa Yin&Skin kurssille.

TÄLLÄ KURSSILLA:

  • Pääset suunnittelemaan oman kasvoöljyn ja valitsemaan siihen hoitavan tuoksun
  • Käymme läpi gua sha tekniikkaa ja teemme kasvoja hellivän kasvohoidon
  • Päätämme päivän rentouttavaan yin-joogaharjoitukseen äänimaljoilla höystettynä

QUA SHA
Gua sha kuuluu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Alunperin se tarkoitti vartalon pehmytkudosten käsittelyä ja sivelyä joko kivestä tai vesipuhvelin sarvesta valmistetulla sileällä “kammalla” tai lastalla. Nykyisin gua sha kampojen materiaalit ovat pääsääntöisesti eri kivilajeja esim. jadea, ruusukvartsia tai laavakiveä. Erimuotoisten kampojen lisäksi voidaan käyttää gua sha rollereita. Gua shauksen avulla rentoutetaan kasvojen lihaksia ja parannetaan kasvojen alueen verenkiertoa. Ihosta tulee kimmoisa ja nesteet saadaan liikkeelle. Huom! Gua shauksen jälkeen kasvot voivat hieman punoittaa ja kuona-aineiden lähtiessä liikkeelle iholle voi nousta näppyjä.

YIN-JOOGA JA ÄÄNIMALJAT
Yin-jooga on lempeä joogan muoto, jossa kehon faskioita ja niissä sijaitsevia meridiaaneja sekä lihaksia herätellään ja venytellään erilaisilla asanoilla (asennoilla). Yin-joogassa asanat ovat pitkäkestoisia, 3-5 minuuttia tai pidempiä. Pääsääntöisesti asanat tehdään lattialla joogamaton päällä. Lue lisää joogasta >> Lopuksi pieni äänimaljarentoutus.

KENELLE:
Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat hoitaa ja hemmotella itseäsi ja ihoasi. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta tai gua shasta. Voit koota myös oman ryhmän, kysy lisää sähköpostilla!

AIKA JA PAIKKA:
La 7.10. klo 15:00, kurssin kesto noin 3 tuntia, Gua sha osio 90 min. Toivala – TÄYNNÄ
Ke 18.10. klo 17:00, kurssin kesto noin 3 tuntia, Gua sha osio 90 min. Toivala
Su 5.11. klo 15:00, kurssin kesto noin 3 tuntia, Gua sha osio 90 min. Toivala

Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

KURSSIN HINTA:
Kurssin hinta on 40€/hlö sis. opastus ja tarvikkeet. Voit maksaa halutessasi puolet kurssimaksusta Edenred, Epassi, Smartum liikuntaedulla. Kaikki välineet löytyvät paikan päältä. Kurssilta saat lisäksi mukaasi monisteen. Maksimi osallistujamäärä neljä. Voit kysyä myös omaa ryhmää.

ILMOITTAUTUMINEN:
Voit ilmoittautua myös sähköpostilla marja (@) luonnonmukaan.fi. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Huom! Tutustu VERKKOKAUPAN TOIMITUS-, PERUUTUS- JA SOPIMUSEHDOT tilauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Kurssipäivä

Ke 18.10. klo 17:00, La 7.10. klo 15:00, Su 5.11. klo 15:00