39.00

Saippuapajassa pääset perehtymään saippuan valmistuksen saloihin. Saippuoiden lisäksi valmistamme myös muita kylpytuotteita.
.
.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Haluaisitko oppia valmistamaan suloisia saippuoita ja ihoa hoitavia kylpytuotteita? Jos vastasit kyllä, tämä paja on juuri sinulle!

Kurssin sisältö:
Pajan aluksi käymme läpi saippuan ja kylpytuotteiden valmistuksessa tarvittavat raaka-aineet sekä teemaan sopivat, tuotteissa käytettävät eteeriset öljyt. Pajassa valmistamme muutamia erilaisia saippuoita ja kylpytuotteita, jotka ovat myös ihania itse tehtyjä joululahjoja. Huom! Käymme pajassa läpi saippuan valmistuksen lipeästä, mutta valmistamme saippuat turvallisuussyistä valmiista massoista.

Kenelle:
Paja on suunniteltu sinulle, joka haluat viettää mukavan ja rentouttavan iltapäivän kylpytuotteita valmistaen ja saippuoiden saloihin perehtyen. Pajaan voivat osallistua myös yli 10-vuotiaat lapset. Paja pidetään pienessä, maksimissaan kuuden henkilön ryhmässä. Mahdollisuus koota myös oma ryhmä, minimi. 3 henkilöä, kysy lisää!

Aika ja paikka:
Aika:
La 18.12. kello 15.00 (kolme paikkaa jäljellä)
Kesto: noin 2,5 tuntia
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

Kurssin hinta:
Pajan hinta on 39 €/hlö, hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet ja pakkaustarvikkeet. Lisäksi pajassa on tarjolla kahvia/yrttiteetä.

Pajaan voi ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi, jolloin paja maksetaan pajapäivänä käteisellä tai kortilla. Pajan minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Pajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Tutustu peruutus- ja toimitusehtoihin tilauksen yhteydessä.

Luonnon mukaan seuraa ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia korona-tilanteen suhteen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.