45.00

Saippua- ja lahjapajassa pääset perehtymään saippuan ja kylpytuotteiden valmistuksen saloihin ja saat pukinkonttiin täytettä.
.
.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Haluaisitko valmistaa jouluksi suloisia saippuoita ja muita kylpytuotteita? Jos vastasit kyllä, tämä paja on juuri sinulle!

Kurssin sisältö:
Pajan aluksi käymme läpi valmistuksessa tarvittavat raaka-aineet. Pajassa valmistamme esim. joululahjaksi annettavaksi erilaisia saippuoita ja harjoittelemme niiden kuviointi- ja koristelutekniikoita. Lisäksi voimme valmistaa luonnon tuotteita hyödyntäen kylpysuolaa ja jouluun sopivan tuoksupotpurin esim. kylpyhuoneeseen laitettavaksi. Huom! Valmistamme saippuat turvallisuussyistä ja aikataulun takia valmiista massoista. Lipeäsaippuakurssit kesäaikaan!

“Ihanat joululahjat sain mukaani edellisellä kerralla😍 Oli rentouttavaa ja kivaa tehdä kauniita saippuoita. Pitää tulla toistekin!” (Anna)

Kenelle:
Saippuapaja on suunniteltu sinulle, joka haluat viettää mukavan ja rentouttavan iltapäivän saippuoita ja kylpytuotteita valmistaen. Pajaan voivat osallistua myös yli 7-vuotiaat lapset. Paja pidetään pienessä, maksimissaan kuuden henkilön ryhmässä. Mahdollisuus koota myös oma ryhmä, minimiosallistujamäärä 4 hlöä, kysy lisää!

“Tämä oli ihana❤️ työkaverit yllättivät minut viime vuonna nelikymppisten merkeissä saippuapajalla! Lämmin suositus🙏” (Annika)

Aika ja paikka:
La 9.12.23 klo 14:00 – 1 paikka

Kesto: noin 2,5-3 tuntia
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

Kurssin hinta:
Pajan hinta on 45€/hlö. Alle 12-vuotiaat lapset 30€/hlö. Hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet ja pakkaustarvikkeet. Lisäksi pajassa on tarjolla glögiä/yrttiteetä. Pajan voit maksaa myös kulttuuriedulla (Edenred, Epassi, Smartum), 10€ materiaalimaksua lukuunottamatta.

Pajan minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Pajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua pajaan myös sähköpostilla marja (@) luonnonmukaan.fi. Huom! Tutustu peruutus- ja toimitusehtoihin tilauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Pajapäivä

Su 10.12. klo 14:00, La 25.11. klo 15:00, Ke 7.12. klo 17.00, La 9.12. klo 14:00