20.00

Tervetuloa Rentoudu ja unelmoi -kurssille valmistautumaan vuoteen 2023! Kurssilla tehdään Qi Gong-harjoitus, unelmakartta ja yin-joogaharjoitus.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa Rentoudu ja unelmoi -kurssille valmistautumaan vuoteen 2023!

Kurssin sisältö:
Kurssin aluksi teemme lyhyen Qi Gong -harjoituksen, jonka avulla herättelemme kehoa ja mieltä unelmakartan valmistusta varten. Qi Gong -harjoitusten (venytyksiä, lempeää liikettä) avulla vahvistetaan ihmisen sisäistä energiaa (elinvoimaa). Qi Gong avulla kehoa ja mieltä autetaan toimimaan tasapainoisemmin ja stressittömämmin jokapäiväisen elämän ja arjen haasteissa. Harjoituksen jälkeen rakennamme unelmakartat vuodelle 2023 visualisoiden omia unelmia ja tavoitteita, jolloin niistä alkaa tulla konkreettisempia. Lopuksi tehdään rentouttavan yin-joogaharjoitus loppurentoutuksella. Yin-jooga ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta ja kaikki välineet löytyvät paikan päältä. Lisätietoa yin-joogasta: https://luonnonmukaan.fi/yin-jooga/

Kenelle:
Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat pysähtyä hetkeksi omien unelmien ja toiveiden sekä oman kehon äärelle.

Aika ja paikka:
Ke 28.12. kello 17.00 ja pe 6.1. klo 12.00
Kesto: noin 3 tuntia
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

Kurssin hinta:
Kurssin hinta on 45€/hlö, josta 20€ maksetaan varauksen yhteydessä ja loppu liikuntaosio kurssilla käteisellä, kortilla, mobilepaylla tai ePassilla, Edenred-virike-edulla tai Smartum liikuntaedulla. Hintaan kuuluvat opastus ja materiaalit. Lisäksi kurssilla on tarjolla kahvia/yrttiteetä ja pientä purtavaa.

Kurssin minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi neljä. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua kurssille myös sähköpostilla marja (@) luonnonmukaan.fi. Huom! Tutustu peruutus- ja toimitusehtoihin tilauksen yhteydessä.

Luonnon mukaan seuraa ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia korona-tilanteen suhteen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.

Lisätiedot

Kurssipäivä

Ke 28.12. klo 17:00, Pe 6.1. klo 12:00