45.00

KURSSI ON TÄYNNÄ! Haluaisitko oppia lisää kasveista? Kiinnostaako sinua luonnonkosmetiikan valmistus? Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle!

Kurssin sisältö:

Kurssilla opit valmistamaan luonnonkosmetiikkaa ja saippuoita. Kurssin alussa tutustumme kurssin teemakasveihin (esim. kehäkukka, ruusu, siankärsämö, voikukka) ja niiden hoitaviin ominaisuuksiin sekä eteerisiin öljyihin. Talvikurssilla valmistamme kaksi erilaista saippuaa, yhden salvan/voiteen ja yhden kylpytuotteen. Kurssilta saat mukaasi reseptivihkon, josta löytyy lisää ohjeita luonnonkosmetiikan valmistukseen.

Kenelle:

Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut kasveista ja niiden käytöstä luonnonkosmetiikan valmistuksessa ja terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista. Kurssi pidetään pienessä, maksimissaan 6 henkilön ryhmässä.

Aika ja paikka:

Aika: La 28.11.2020 kello 15.00, kurssin kesto noin 3 tuntia
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

Kurssin hinta:

Kurssin hinta on 45 €/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet, pakkaustarvikkeet ja reseptit. Lisäksi kurssilla tarjolla on yrttiteetä/glögiä ja pientä naposteltavaa.

Kurssille voi ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi, jolloin kurssi maksetaan kurssipäivänä käteisellä tai kortilla. Kurssin minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Tutustu peruutus- ja toimitusehtoihin tilauksen yhteydessä.

Luonnon mukaan seuraa ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia korona-tilanteen suhteen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 28112020