45.00

Joululahjapajassa valmistamme ihania luonnontuotteita joululahjaksi annettavaksi. Teemme mm. saippuaa ja tuoksuja.
.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Tervetuloa valmistamaan joululahjaksi ihania luonnon tuotteita. Valmistamme pajassa osallistujien toiveiden mukaan saippuaa, hoitavia tuoksuja, kylpytuotteita ja salvoja. Kaikki hurmaavia joululahjoja.

Pajan sisältö:
Pajan aluksi käymme läpi tuotteiden valmistuksessa tarvittavat raaka-aineet sekä teemaan sopivat, tuotteissa käytettävät eteeriset öljyt. Pajassa valmistamme pajalaisten toiveet huomioiden erilaisia kylpytuotteita, saippuaa, salvaa sekä hoitavia tuoksuja, jonka voit suunnitella lahjan saajan mukaan. Huom! Käymme pajassa läpi saippuan valmistuksen lipeästä, mutta valmistamme saippuat turvallisuussyistä valmiista massoista.

Kenelle:
Paja on suunniteltu sinulle, joka haluat viettää mukavan ja rentouttavan illan joululahjoja valmistaen ja saippuoiden saloihin perehtyen. Pajaan voivat osallistua myös yli 10-vuotiaat lapset. Paja pidetään pienessä, maksimissaan kuuden henkilön ryhmässä. Mahdollisuus koota myös oma ryhmä, minimi. 3 henkilöä, kysy lisää!

Aika ja paikka:
Aika:
La 11.12. klo 15.30 (kaksi paikkaa jäljellä)
ke 15.12. klo 17.00 (neljä paikkaa jäljellä)
Kesto: noin 3 tuntia
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

Kurssin hinta:
Pajan hinta on 45 €/hlö, hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet ja pakkaustarvikkeet. Lisäksi pajassa on tarjolla kahvia/yrttiteetä.

Pajaan voi ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi, jolloin se maksetaan pajapäivänä käteisellä tai kortilla. Pajan minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Pajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Tutustu peruutus- ja toimitusehtoihin tilauksen yhteydessä.

Luonnon mukaan seuraa ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia korona-tilanteen suhteen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.