25.00

Hoitavat villiyrtit -kurssilla tutustumme villiyrttien ja puutahassa kasvavaien yrttien säilömiseen ja käyttöön terveyden tukena. Pääset myös suunnittelemaan oman kotiapteekin.

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Hoitavat villiyrtit -kurssilla valmistaudutaan tulevaan keräilykauteen ja tutustutaan eri tapoihin säilöä ja käyttää villiyrttejä terveyden tukena. Kurssilla sivutaan myös puutarhan yrttejä. Kurssilta saat vinkit oman luonnon kotiapteekin rakentamiseen ja pääset valmistamaan oman iltateen!

KENELLE:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut villiyrteistä ja puutarhan yrteistä ja niiden käytöstä terveyden tukena. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista.

AIKA JA PAIKKA:
Aika: Su 21.05.2023 kello 16.30, kurssin kesto on noin 1,5-2 tuntia.
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

KURSSIN OHJAAJA:
Kurssit ohjaa yrttineuvoja, kasvilääkintäterapeutti ja luontaishoitaja Marja Pylkkänen, Luonnon mukaan yrityksestä. http://www.luonnonmukaan.fi

KURSSIN HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:
Kurssin hinta on 25€/hlö. Kurssin hintaan sisältyvät raaka-aineet ja kurssimoniste. Kurssille mahtuu mukaan 6 henkilöä, kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua kurssille myös sähköpostilla marja (@)luonnonmukaan.fi.Huom! Tutustuthan ilmoittautuessasi myös toimitus- ja peruutusehtoihin.