39.00

Haluaisitko oppia valmistamaan kuorivia kylpytuotteita ja ihoa pehmentäviä salvoja luonnonkasveja hyödyntäen? Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle!
.
.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Haluaisitko oppia valmistamaan kuorivia kylpytuotteita ja ihoa pehmentäviä salvoja luonnonkasveja hyödyntäen? Haluaisitko tietää lisää rohtokasvien hoitavista ominaisuuksista ja eteerisistä öljyistä. Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle!

Kurssin sisältö:
Kurssin aluksi tutustumme muutamiin luonnon ja puutarhan rohtokasveihin ja niiden hoitaviin ominaisuuksiin sekä teemaan sopiviin, tuotteissa käytettäviin eteerisiin öljyihin. Kurssilla opit valmistamaan kasveista ja muista raaka-aineista kylpytuotteita, salvaa ja öljyjä, jotka ovat myös ihania itse tehtyjä joululahjoja. Kurssilta saat mukaasi muutaman hoitavan tuotteen ja reseptivihkosen.

Kenelle:
Kurssi on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut kasveista ja niiden käytöstä luonnonkosmetiikan valmistuksessa ja terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä kasveista. Kurssi pidetään pienessä, maksimissaan kuuden henkilön ryhmässä. Mahdollisuus koota myös oma ryhmä, minimi. 3 henkilöä, kysy lisää!

Aika ja paikka:
Aika:
La 25.9. klo 15.00 (kolme paikkaa jäljellä) tai
la 9.10. klo 15.00, valitse päivä varatessa
Kesto: noin 2,5 tuntia
Paikka: Jäkälätie 7, 70900 Toivala

Kurssin hinta:
Kurssin hinta on 39 €/hlö. Kurssin hintaan kuuluvat opastus, raaka-aineet, pakkaustarvikkeet ja reseptivihko. Lisäksi kurssilla on tarjolla kahvia/yrttiteetä.

Kurssille voi ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse marja@luonnonmukaan.fi, jolloin kurssi maksetaan kurssipäivänä käteisellä tai kortilla. Kurssin minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä ja maksimi kuusi. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Tutustu peruutus- ja toimitusehtoihin tilauksen yhteydessä.

Luonnon mukaan seuraa ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia korona-tilanteen suhteen. Luonnon mukaan pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaisohjeistus niin vaatii.