19.50


FRANTSILA YLANG YLANG ETEERINEN ÖLJY

TILAPÄISESTI LOPPU Huumaavan eksoottinen, naisellinen ja kukkainen ylang ylang -öljy höyrytislataan tuoreeltaan poimituista kukista.

Pakkauskoko 10 ml

.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Ylang ylang vapauttaa, rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Se on sensuelli tuoksu, joka sopii viettelykseen ja tunteikkaisiin romanttisiin hetkiin. Ylang ylangin mielialaa kohottava ja tunteita nostattava tuoksu on parfyymien valmistajien keskuudessa erittäin arvostettu tuoksuainesosa. Trooppisen ylang ylangin kukkeutta voikin erottaa useista tunnetuista luksusparfyymeistä. Sopii myös vaihdevuosioireisiin.

Pakkauskoko 10 ml
Maahantuoja/valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila Oy.

Käyttö:
Ylang ylang on erityisesti parfyymien valmistajien suosiossa, joten kokeile sitä tuoksuihin ja ihoöljyihin. Jos kaipaat romantiikkaa, lisää öljyä tuoksulyhtyyn makuuhuoneessa. Ihonhoidossa öljy sopii erityisen hyvin vanhenevalle iholle, joten lisää sitä itse tehtyyn kasvovoiteeseen.

Pakkauksessa on parasta ennen päiväys joka koskee avaamatonta pakkausta. Laadukkaat puu- ja kukkaisöljyt säilyvät avattuna jopa useita vuosia.

Varoitukset:
Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti omin neuvoin.
Eteerisiä öljyjä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille, vauvoille, pienille lapsille, vakavasti sairaille ja vanhuksille, kuin aromaterapeutin ohjauksessa.
Eteeriset öljyt saattavat olla allergisoivia yliherkille ihmisille.