11.90

FRANTSILA TEEPUU ETEERINEN ÖLJY

Lämpimän raikas, mausteisen kamferinen teepuuöljy (Tea-Tree) valmistetaan myrttipuun lehdistä.

Pakkauskoko 10 ml

.

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Lämpimän raikas, mausteisen kamferinen teepuuöljy (Tea-Tree) valmistetaan myrttipuun lehdistä. Teepuu on saanut nimensä kasvin käyttötavasta. Australian aboriginaalit ovat valmistaneet teepuun lehdistä jo vuosisatojen ajan erilaisia vaivoja lievittävää yrttiteetä. Teepuuöljystä voi olla apua erilaisten iho-ongelmien ja infektioiden lievittämisessä. Aboriginaalit ovat käyttäneet teepuuöljyä muun muassa jalka- ja kynsisienen, syylien, hyönteisten pistojen ja huuliherpeksen hoitoon. Niihin vaivoihin teepuuöljyä kannattaa kokeilla tänäkin päivänä.

Pakkauskoko 10 ml
Maahantuoja/valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila Oy.

Käyttö:
Käytä teepuuöljyä esimerkiksi akneihoa hoitavan saippuan valmistuksessa. Kynsisienen hoidossa teepuuöljy tiputetaan vanupuikkoon ja öljy sivellään vanupuikolla suoraan kynnelle. Muuten teepuuöljyn kanssa on oltava varovainen, sillä se voi laimentamattomana polttaa ihoa. Kokeile teepuuöljyä myös hyönteisten ja hirvikärpästen karkoittamiseen.

Pakkauksessa on parasta ennen päiväys joka koskee avaamatonta pakkausta. Laadukkaat puu- ja kukkaisöljyt säilyvät avattuna jopa vuosia.

Varoitukset:
Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti omin neuvoin.
Eteerisiä öljyjä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille, vauvoille, pienille lapsille, vakavasti sairaille ja vanhuksille, kuin aromaterapeutin ohjauksessa.
Eteeriset öljyt saattavat olla allergisoivia yliherkille ihmisille.