Ale!

8.90

FRANTSILA PALMAROSA ETEERINEN ÖLJY

Palmarosan eteerinen öljy höyry- tai vesitislataan tuoreesta tai kuivatusta ruohosta. Se on tuoksultaan makean kukkainen ja ruusuinen.

Pakkauskoko 10 ml

.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kukkainen ja ruusuinen öljy höyry- tai vesitislataan tuoreesta tai kuivatusta ruohosta. Palmarosa vahvistaa, keventää oloa ja kohottaa mielialaa. Voimakkaasti antibakteerisena öljynä se tuhoaa bakteereja. Palmarosaöljy tasapainottaa ja kosteuttaa kaikkia ihotyyppejä, hillitsee talineritystä, virkistää väsynyttä ihoa ja silottaa pieniä juonteita. Se hoitaa erityisen tehokkaasti kuivaa ihoa.

Pakkauskoko 10 ml
Maahantuoja/valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila Oy.

Käyttö:
Käytä palmarosaöljyä tuoksulyhdyssä tai lisää muutama tippa ruokalusikalliseen neutraalia ihonhoitoöljyä ja käytä sitä vartaloöljynä. Öljyksi sopii hyvin luomulaatuinen, kylmäpuristettu kasviöljy. Myös tuoksuissa ihana!

Pakkauksessa on parasta ennen päiväys joka koskee avaamatonta pakkausta. Ruohoöljyt säilyvät avattuna noin 12-24 kuukautta.

Varoitukset:
Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti omin neuvoin.
Eteerisiä öljyjä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille, vauvoille, pienille lapsille, vakavasti sairaille ja vanhuksille, kuin aromaterapeutin ohjauksessa.
Eteeriset öljyt saattavat olla allergisoivia yliherkille ihmisille.