10.50

FRANTSILA MANDARIININ ETEERINEN ÖLJY

Mandariinin eteerinen öljy uutetaan kylmäpuristamalla hedelmän kuoresta. Sen tuoksu on voimakkaan makea, lähes kukkainen sitruksen tuoksu.

Pakkauskoko 10 ml

.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Mandariinin tuoksu tuo hymyn huulille. Se on aavistuksen muita sitrustuoksuja lempeämpi. Hellävarainen mandariinin eteerinen öljy tasapainottaa rasvaista ihoa ja auttaa taistelussa aknea vastaan. Vartalovoiteeseen tai hierontaöljyyn sekoitettuna mandariiniöljy helpottaa raskaana olevan oloa, hoitaa raskausarpia, auttaa vähentämään selluliittia ja kiinteyttää ihoa esimerkiksi painonpudotuksen jälkeen. Sitä käytetään myös lasten vatsakivun, röyhtäilyn ja hikan hoitoon. Kokeile myös PMS-oireisiin! Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä kuivattuja mandariininkuoria hyödynnettiin elämänenergian säätelyyn ja vatsan hyvinvointiin.

Pakkauskoko 10 ml
Maahantuoja/valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila Oy.

Käyttö:
Sujauta tippa mandariinia hierontaöljyyn

Pakkauksessa on parasta ennen päiväys joka koskee avaamatonta pakkausta. Sitrus- ja neulasöljyt säilyvät avattuna noin 6-12 kuukautta.

Varoitukset:
Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti omin neuvoin.
Eteerisiä öljyjä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille, vauvoille, pienille lapsille, vakavasti sairaille ja vanhuksille, kuin aromaterapeutin ohjauksessa.
Eteeriset öljyt saattavat olla allergisoivia yliherkille ihmisille.
Sitrushedelmistä tehdyt öljyt voivat aiheuttaa iholle pigmenttilaikkuja auringonvalossa.