12.50

FRANTSILA LAVENTELI ETEERINEN ÖLJY

Laventelin kukkivista latvoista höyrytislattu öljy, jossa on läpäisevän raikas ja hedelmäinen tuoksu, josta voi aistia kamfeerimaisia vivahteita.

Pakkauskoko 10 ml

.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Raikas ja hedelmäinen tuoksu, josta voi aistia kamfeerimaisia vivahteita saadaan aikaan höyrytislaamalla kukkivat laventelin latvat. Laventeli tasapainottaa ailahtelevaa mielialaa, rauhoittaa mielen ennen nukkumaanmenoa ja auttaa vatsan toiminnan tasapainottamisessa. Laventelia hyödynnetään myös rauhoittamaan tulehtunutta ihoa. Kokeile laventelia hyönteisen pistoihin, pieniin palovammoihin tai auringonpolttamiin.

Huom! Laventeli ei sovi jatkuvaan käyttöön henkilölle, jolla on matala verenpaine.

Pakkauskoko 10 ml
Maahantuoja/valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila Oy.

Käyttö:
Käytä laventeliöljyä tuoksulyhdyssä tai tuoksukivessä yöpöydällä tai laita tippa laventelia tyynyliinaan. Laventeli sopii myös lähes kaikkeen luonnonkosmetiikkaan, salvoihin, voiteisiin ja saippuoihin. Kokeile myös pyykkietikkaan!

Pakkauksessa on parasta ennen päiväys joka koskee avaamatonta pakkausta. Laadukkaat puu- ja kukkaisöljyt voivat säilyä avattuna jopa vuosia.

Varoitukset:
Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti omin neuvoin.
Eteerisiä öljyjä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille, vauvoille, pienille lapsille, vakavasti sairaille ja vanhuksille, kuin aromaterapeutin ohjauksessa.
Eteeriset öljyt saattavat olla allergisoivia yliherkille ihmisille.