14.50

FRANTSILA KARDEMUMMA ETEERINEN ÖLJY

Kuivista ja kypsistä kardemumman siemenistä höyrytislattu, mausteinen ja lämmittävä eteerinen öljy.

Pakkauskoko 10 ml

.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Miellyttävästi lämmittävä kardemumma tukee ruuansulatusta, voimistaa, avaa hengitystä, lisää syljen eritystä, rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Kardemummaöljystä voi olla apua ylirasituksen oireiden ja henkisen väsymyksen lievittämiseen. Kardemummaöljy lisää myös aistikkuutta ja seksuaalista halukkuutta. Epilepsiasta ja sydänvaivoista kärsivien on varottava öljyn liiallista käyttöä.

Pakkauskoko 10 ml
Maahantuoja/valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila Oy.

Käyttö:
Käytä kardemummaöljyä tuoksulyhdyssä tai lisää muutama tippa kardemummaöljyä ruokalusikalliseen neutraalia ihonhoitoöljyä ja käytä sitä vartaloöljynä.
Öljyksi sopii hyvin luomulaatuinen, kylmäpuristettu kasviöljy. Kardemumman mausteinen ja hieman salaperäinen tuoksu on myös ylivoimainen suosikkini tuoksusekoituksiin.

Pakkauksessa on parasta ennen päiväys joka koskee avaamatonta pakkausta. Laadukkaat puu- ja kukkaisöljyt voivat säilyä avattuna jopa usean vuoden ajan.

Varoitukset:
Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti omin neuvoin.
Eteerisiä öljyjä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille, vauvoille, pienille lapsille, vakavasti sairaille ja vanhuksille, kuin aromaterapeutin ohjauksessa.
Eteeriset öljyt saattavat olla allergisoivia yliherkille ihmisille.