17.9022.90

AROMAKORU

Kauniit aromakorut valmistetaan käsityönä kirurginteräksestä, laavakivestä ja jostakin seuraavista kivistä ametisti, kuukivi, ruusukvartsi tai vuorikristalli. Tipauta tippa eteeristä öljyä laavakiveen ja nauti tuoksusta.
.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kirurginteräksestä ja erilaisista kivistä käsityönä valmistettu aromakoru. Jokainen koru on ainutlaatuinen ja sisältää laavakiven/-kivien lisäksi myös jonkin seuraavista kivistä:

Ametisti, violetti suojeleva ja rauhoittava kivi, joka auttaa hidastamaan tahtia ja pysähtymään kuuntelemaan. Sen sanotaan myös poistavan kipuja ja rauhoittavan kehoa.
Kuukivi, maidonvalkea kivi, jonka sanotaan tasapainottavan hormonitoimintaa ja tunnekuohuja. Kuukiven uskotaan vahvistavan intuitiota, sekä tuovan ihmisille suojaa ja toivoa.
Ruusukvartsi, herkän vaaleanpunainen kivi, joka hehkuu feminiinistä energiaa. Ruusukvartsi rohkaisee avaamaan sydäntä ja rakastamaan ehdoitta.
Vuorikristalli, kirkas kivi, jonka sanotaan antavan keholle energiaa ja voimaa ja selkeyttävän ajatuksia.

Kolmen laavakiven koruissa ohut ketju, jonka pituus joko n. 54 tai n. 70 cm. Voit toivoa!
Kolmen korukiven (ametisti, ruusukvartsi, vuorikristalli) korussa paksumpi ketju, jonka pituus n. 70 cm
Kahden laavakiven ja pienen ruusukvartsin ja vuorikristallin korussa ohuempi ketju, jonka pituus n. 54 cm.
Yhden laavakiven ja korukiven koruissa hieman paksumpi ketju, jonka pituus n. 54 cm.

Korua käytetään siten, että korun laavakiveen tipautetaan 1-2 tippaa eteeristä öljyä, joka valitaan toivotun vaikutuksen mukaan. Öljyistä esim. laventeli rauhoittaa, piparminttu virkistää ja auttaa päänsärkyihin ja oma kaamosajan suosikkini bergamotti rauhoittaa mieltä ja tuo valoa pimeisiin hetkiin.

Aromakorujen hinnat vaihtelevat 17,90-22,90€ välillä kivien määrän ja ketjun mukaan.

Eteerisiin öljyihin voit tutustua täällä >>

Lisätiedot

Aromakoru

Kaksi laavakiveä ja ruusukvartsi, Kolme laavakiveä ja ametisti, Kolme laavakiveä ja kuukivi, Kolme laavakiveä ja ruusukvartsi, Laavakivi ja ametisti, Laavakivi ja kuukivi, Laavakivi, ametisti, ruusukvartsi ja vuorikristalli, Laavakivi, kuukivi, ruusukvartsi ja vuorikristalli